Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Final heyecanı Seka Park’ta yaşanacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın Pazar günü Sırbistan ile oynayacağı 2023 CEV Avrupa Şampiyonası final maçınının İzmit SekaPark uçurtma tepesine kurulacak dev ekranda yayınlanacağını duyurarak tüm Kocaelilileri bu heyecana ortak olmaya davet etti.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı

A Milli Kadın Voleybol Takımı, 2023 CEV Avrupa Şampiyonası yarı final maçında İtalya’yı 3-2 yenerek adını finale yazdırdı. Filenin Sultanları’nın finaldeki rakibi ise Hollanda’yı mağlup eden Sırbistan oldu. Ay Yıldızlılar’ın Avrupa Şampiyonası finalinde Sırbistan ile karşı karşıya geleceği maçın heyecan Kocaeli’de dev ekranda yaşanacak. 

UÇURTMA TEPESİNE DEV EKRAN KURULACAK

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın sosyal medyada hesabından yaptığı açıklamada 3 Eylül 2023 Pazar günü saat 21.25’te Belçika’nın başkenti Brüksel’de oynanacak Türkiye Sırbistan voleybol final maçının Seka Park Uçurtma Tepesi’ne kurulacak dev ekranda yayınlanacağını duyurdu ve tüm Kocaelili vatandaşları bu heyecana ortak olmaya davet etti. İşte Başkan Büyükakın’ın o mesajı.

ELDEN ELE YAYALIM

Filenin Sultanları’nın final heyecanı için DEV EKRAN kuruyoruz. Yarın akşam bu büyük gururu birlikte yaşamak için herkesi Al Bayrağımız ile uçurtma tepesine bekliyoruz. Elden ele yayalım, arkadaşlar…