FİNALE GİRMEDEN BÜTE GİRİLİR Mİ? Açıköğretim Bütünleme Sınavları Ne Zaman? ATA AÖF Bütünleme Sınav Takvimi 2024

Üniversitelerde final sınavları ardından gözler bütünleme sınavına çevrildi. Lisans ya da yüksek lisans bölümlerinde okuyan öğrenciler için bütünleme takvimi netleşti. Final sınavına giremeyen öğrenciler bütünlemeye girip giremeyeceğini merak etti. Peki, AÖF bütünleme sınavı ne zaman? İşte yanıtı..

FİNALE GİRMEDEN BÜTE GİRİLİR Mİ? Açıköğretim Bütünleme Sınavları Ne Zaman? ATA AÖF Bütünleme Sınav Takvimi 2024

ATA AÖF bütünleme sınavı ne zaman merak eden öğrenciler araştırmaları hızlandırdı. Üniversite öğrencilerinin merak ettiği AÖF bütünleme tarihleri araştırıldı. Bir yandan AÖF bütünleme tarihi araştıran öğrenciler bir yandan da final sonuçlarına odaklandı. Belirli sebeplerle finale giremeyen öğrenciler bütünleme tarihlerine odaklandı. Peki, açıköğretim bütünleme sınavları ne zaman? Finale girmeden büte girilir mi? İşte yanıtı..

FİNALE GİRMEDEN BÜTÜNLEMEYE GİRİLİR Mİ?

Açıköğretim bölümlerinde her üniversite kendi işleyişine göre hareket ediyor. Bazı üniversitelerde öğrenciler devamsızlıktan kalmamak şartıyla bütünleme sınavına giriyor. Final sınavına katılım sağlayamayan öğrenciler bunun telafisi olarak bütünleme sınavına girebiliyor. Bütünleme sınavından alınan not ile birlikte dersten geçmeleri mümkün oluyor. Bazı üniversitelerde final sınavına girmeyen öğrencilere bütünleme hakkı verilmiyor.

ATA AÖF BÜTÜNLEME SINAV TAKVİMİ 2024

Atatürk Üniversitesi Açık ve Uzaktan Öğretim Fakültesi ATA AÖF bahar dönemi bütünleme sınavları 6 - 7 Temmuz tarihleri arasında yapılacak. Sınavlar üç oturum halinde tamamlanacak. İlk oturum 6 Haziran saat 09.30'da, ikinci oturum 14.00'de yapılacak. Üçüncü oturum ise 7 Temmuz günü saat 09.30'da yapılacak.

Kaynak: Şermin Temur