Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Fırat Okul: Bu performansın üzerine koyarak gitmeliyiz

İzmit Belediyespor Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü Fırat Okul, Galatasaray maçı öncesi Nokta Gazetesi’nin sorularını yanıtladı.

İzmit Belediyespor Kadın Basketbol

ORMAN MAÇINDA PEK DE İYİ DEĞİLDİK

Sözlerine Ormanspor yenilgisi ile başlayan Fırat Okul şu şekilde konuştu: Sezon erken başladı. Normalde biz bu zamanlarda hazırlık maçları yapardık ve tam takım olarak 1 aylık bir hazırlık süreci olurdu. Oyuncularımız tam takım olduğunda Orman maçında aradan 1 hafta geçti. Açıkçası hazır değildik. Ligin ilk maçında iyi bir performans da sergileyemedik açıkçası. Rakibi biraz hafife aldık diyebiliriz. 

KAFALARI SAHAYA VERDİK

İkinci hafta bu yenilgiye reaksiyon vermek çok değerliydi. Çukurova gibi güçlü bir takımı evimizde maçın başından sonuna kadar sıkı mücadele vererek mağlup etmek çok değerliydi. Oyuncularımız kafalarını sahaya verdiklerinde potansiyellerinin ne kadar geniş olduğunu bizlere gösterdiler. Bu oyunun ve performansın üzerine koya koya oynamamız lazım. 

KARAKTER KOYDULAR

Kadın basketbolunda her zaman aynı performans çizgisi uzun süre olmuyor. Sezon başındayız, iyi yoldayız. Bu haftaki galibiyet bizleri çok mutlu etti. Açıkça söylemek gerekirse çok da beklediğimiz bir galibiyet değildi. Her maçı kazanmak için oynuyoruz ama karşımızda da çok güçlü bir rakip vardı. Motivasyonumuz da biraz düşüktü ancak oyuncular karakter koydular.

KAZANMAK İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ

Rakibimiz Galatasaray olacak. Onlar da bizim gibi hazır değil ama camiası olan iyi bir kulüple karşı karşıya geleceğiz. Bütçeleri bizim 3 katımızın üzerinde. Ancak her şey sahada belli oluyor ve bütçelerin pek bir önemli kalmıyor. Bizim için zor geçecek bir deplasman. O gün sahaya çıktığımız nasıl bir performans sergileyeceğiz? Son maçtaki oyun mu, ilk haftadaki Orman maçındaki gibi mi olacağız? Onu bilemiyoruz ancak antrenmanlar iyi geçiyor. Takım bir birine daha çok uyum sağlamaya başladı. Kazanmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız.