Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Flaş gelişme! AK Partili ilçe başkanı istifa ediyor, aday adayı olacak

AK Parti’de flaş bir gelişme yaşanıyor. İlçe başkanı görevinden istifa ederek bu akşam belediye başkan aday adaylığı açıklamasını yapacak.

AK Parti’de flaş bir

AK Parti’de son derece dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Bilindiği üzere AK Partili bazı ilçe başkanları, görevlerinden ayrılarak belediye başkan aday adayı olmak için istifa etmişti. İzmit İlçe Başkanı Muharrem Tutuş, Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen, Çayırova İlçe Başkanı Servet Günay, Kandıra İlçe Başkanı Erol Ölmez ve Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay, görevlerinden istifa ederek kendi ilçelerinde belediye başkan aday adayı olmuştu.

SÜRPRİZ GELİŞME
Yaklaşık 2 ay önce gerçekleşen bu istifaların ardından, teşkilatlardaki istifa sürecinin tamamlandığı düşünülüyordu. Bugün ise son derece sürpriz bir gelişme yaşandı. Karamürsel İlçe Başkanı Sait Mete’nin bu akşam saat 19:00’da düzenleyeceği basın toplantısında ilçe başkanlığı görevinden istifa ederek, Karamürsel Belediye Başkan Aday Adayı olacağını duyuracağı öğrenildi.

İZİN ALDI
AK Parti Karamürsel İlçe Başkanı Sait Mete’nin, İl Başkanı Şahin Talus ve Genel Merkezden konuyla ilgili izin aldığı ve bu nedenle istifa etmesiyle ilgili herhangi bir problem bulunmadığı öğrenildi. Ancak Mete’nin ilk istifa sürecinin üzerinden vakit geçmesinin ardından aday adaylığı başvurusu yapması, son derece dikkat çeken bir detay oldu.

 

GÖREVİNDEN İSTİFA EDEREK ADAY ADAYI OLAN İLÇE BAŞKANI SAİT METE

 

 

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ekonomi gündeminde emeklilik sistemiyle alakalı
Sıradaki Haber Emekliler dikkat! Sistem değişiyor, prim kesilebilir…