Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Fofana: Bana gösterilen ilginin karşılığını vereceğim

Kocaelispor’un son transferi İbrahim Fofana imza töreninde ilk açıklamalarını yaptı ve kendisine gösterilen ilgiye en iyi şekilde karşılık vereceğini belirtti.

Kocaelispor’un son transferi İbrahim

ÇOK ZOR OLDU

Kocaeli Stadı’nda düzenlenen imza töreninde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Gineli futbolcu şu şekilde konuştu: Burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Transferim çok zor gerçekleşti. Uzun zamandır görüşüyorduk ancak bugüne nasip oldu. Sahada elimden geleni yapacağım. Bir kez daha transferimi sağlayan tüm yöneticilerimize, hocamıza, herkese çok teşekkür ediyorum.

 

KARAR HOCAMIZINDIR

6 ve 8 numara pozisyonlarında oynayabiliyorum. Hem ofansif hem de defansif orta saha oyuncusuyum ama benimle ilgili tüm kararı verecek olan hocamızdır. O beni nerede görevlendirirse en şekilde mücadelemi vermek zorundayım. Maalesef Kocaelispor ile ilgili çok bilgim yok ancak Türk futbolu hakkında araştırmalar yaptım. Zaten genç bir futbolcu olarak geldiğim ülkenin futbol özelliklerini bilmem gerekiyor.

FİZİKİ MÜCADELEYE ÖNEM VERİRİM

Türk futbolunda özellikle ikili mücadelelere çok önem verildiğini öğrendim. Ben de orta saha oyuncusu olarak fiziki mücadeleye önem veren bir oyuncuyum. Açıkçası sert bir lig olması da benim Türkiye’yi tercih etmemi sağladı. Taraftarımıza en içten dileklerimle teşekkür ederim. Bir birimizi tanımamamıza rağmen sosyal medyada bana çok güzel mesajlar verdiler.

 

BURADA DA TARAFTAR KULÜBÜNE ÇOK BAĞLIYMIŞ

Bu mesajlar karşılığında sahada elimden gelenin en iyisini vereceğimden herkes emin olabilir. Hammarby takımından geldim. Orada da taraftarlar kulübüne çok bağlı. Öğrendiğim kadarıyla Kocaelispor için de böyle bir durum söz konusu. Dediğim gibi ilk günden beri bunu bana hissettirdiler.  Bunun karşılığını sahada vermek için elimden geleni yapacağım. 

Ali KÖKSAL