Fofana: Bandırma maçı kolay geçmeyecek

Kocaelispor’un Afrikalı orta saha oyuncusu Ibrahima Fofana, Bandırmaspor maçı öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Fofana: Bandırma maçı kolay geçmeyecek

ÖNLEMLER ALACAĞIZ

Sözlerine kupadan elendikleri Alanyaspor maçı ile başlayan Fofana şu şekilde konuştu: Tekrardan 11’de oynamak iyi hissettirdi. Alanya karşısında iyi bir maç çıkardığımızı söyleyebilirim. Ancak bazı hatalar yaptık, bundan rakibimiz faydalandı. Futbolda böyle şeyler olabiliyor. Hocamız bu hatalar üzerine bizimle konuşacak biz de önlemler alacağız. Sonraki süreçte sıkı çalışıp, iyi performans gösterip şampiyonluk yolunda mücadelemize devam etmek, hep birlikte ilerlemek ve şampiyon olmak istiyoruz.

ZİRVE DÖNEMİMDEYİM DİYEMEM

Bandırma bu ligin iyi takımlarından birisi. İyi ve kaliteli futbolcuları var. İyi futbol oynamaya odaklanacağız. Hepimiz biliyoruz ki kolay olmayacak. Sahaya her şeyimizi koyacağız ve kazanmak için elimizden geleni yapacağız. Dışarıda kaldığım süreç benim için zorlu geçti. Elhamdülillah daha iyi döndüm. Zirve dönemimdeyim diyemem, yavaş yavaş kendime geliyorum. Şu an sadece geri döndüm. Yüzde yüzümü göstermek için biraz daha zamana ihtiyacım var.