Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ford işçileri Kurban Bayramı parasına tepkili: Bu para bize hakarettir

Koç Holdinge ait Ford Otosan’ın işçilerine Bu yıl 16-19 Haziran tarihine denk gelen Kurban Bayramı için  5000 TL vereceğini duyurması işçilerin tepkilerine neden oldu.

Koç Holdinge ait Ford

Verilen ücretle tek kişilik kurban bayramı hissesine bile girilemeyeceğinden yakınan işçiler  “Verecekleri kurban parası işçilere bir hakarettir” , “Aklımızla dalga geçtiklerini iyice anlamış olduk” diyerek sitem etti. Ayrıca işçiler  bayrama yaklaşık üç hafta kala Bayram ücretinde acilen bir düzeltmeye gidilmesini talep ettiler.

FORD İŞÇİ BÜLTENİ ÜZERİNDEN SİTEM ETTİLER

Ford Otosan işçilerinin sosyal medya üzerinden paylaşım yaptığı sayfa olan Ford işçi bülteni isimli instagram hesabından söz konusu olay ile ilgili paylaşım yapıldı. Yapılan paylaşım şu şekilde:

Merhabalar, şimdiye kadar değil de şimdiden sonra aklımızla dalga geçtiklerine iyice kanaat getirdim. Ya kurban alacağım demiyorum kurban hissesi 1 kişilik ücreti 14 binlere dayanıyor. Şimdi bize kurban parası verecekler ya 5 bin TL civarında bu nedir arkadaş? Değil kurban tek kişilik hisseye bile girilmez bu parayla! kurbana 3 hafta küsur var, acilen bir düzeltme yapılmalıdır aksi takdirde bu verecekleri kurban parası hakarettir!