Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

FOX TV Çağla Şıkel Bugünkü Programı Neden Yok? Çağla Şıkel Programı Neden Yok? Çağla İle Yeni Bir Gün Bitti Mi?

FOX TV ekranlarından yayınlanan Çağla ile Yeni Bir Gün isimli programın yeni bölümü neden yok merak ediliyor. Çağla Şıkel hayranları ve programın sıkı takipçileri ünlü sunucunun programa neden çıkmadığını araştırıyor. İşte Çağla Şıkel İle Yeni Bir Gün programının akıbeti..

FOX TV ekranlarından yayınlanan

Ünlü manken ve sunucu Çağla Şıkel akıbeti merak konusu oldu. FOX TV ekranlarında yayınlanan Çağla İle Yeni Bir Gün isimli programa birkaç gündür çıkamayan Çağla Şıkel’e ne olduğu merak konusu oldu. Bir yandan sunucunun hayranları bir yandan programın sıkı takipçileri Çağla İle Yeni Bir Gün programı neden yok araştırdı. Gerçek sonunda belli oldu. Çağla İle Yeni Bir Gün programının sunucusu Çağla Şıkel merak edilen detayı açıkladı. Meğer..

ÇAĞLA ŞIKEL İLE YENİ BİR GÜN NEDEN YOK?

FOX TV’de hafta içi her gün yayınlanan Çağla İle Yeni Bir Gün programı bitmedi. Sunucu Çağla Şıkel gıda zehirlenmesi nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Günlerdir tedavi gördüğü ortaya çıkan Çağla Şıkel’den, “Yayın olmadığı için çok soran oluyor. Cumartesi günü bir besin zehirlenmesi geçirdim. O günden beri tedavi altındayım. CRP henüz tam olarak düşmedi. Tüm merak edenlere, geçmiş olsun dileklere teşekkür ederim. Hepinize sarılıyorum” dedi. İkinci paylaşımında ise, “Şimdi hastaneden geldim. Uyumaktan su içmediğim ve iyi beslenmediğim için takviye yapıldı. Tahliller sonrası bir miktar yine yüksek olan CRP’yi düşürmek için 2’li bir antibiyotik kullanmaya başladık. Çok inanmışlığım var, yarına iyi uyanacağım. Beni merak edenlere, sevenlere söz” dedi. Çağla Şıkel’in sağlığına kavuşmasıyla Fox TV ekranlarında yayınlanan Çağla İle Yeni Bir Gün programı kaldığı yerden devam edecek.

ÇAĞLA ŞIKEL KAÇ YAŞINDA?

2 Ocak 1979 İstanbul doğumlu Çağla Şıkel’in babası Karslı bir Azeri, ev hanımı olan annesi ise Adanalıdır. Berna adında bir ablası olan Çağla Şıkel, eğitim hayatına İstanbul’da başladı. Ardından İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı’nda bale eğitimi aldı. 1996 yılında Odessia adlı sinema filminde oynayan Çağla Şıkel 1997 yılında Miss Turkey yarışmasında birinci oldu. Sonrasında katıldığı Seyşel Adaları’nda yapılan Miss World 97 güzellik yarışması ile dünya dördüncüsü yani Avrupa Güzeli ödülünü aldı. 2003 yılına kadar Fransa, ABD, Almanya, Çin, Rusya, Yunanistan, İsviçre ve Mısır’da defilelere çıktı. 2004 yılında Cennet Mahallesi dizisinde, 2008’de Görgüsüzler dizisinde oynadı.

2002 yılında kendisi gibi manken olan Bozok Gören ile kısa süreli bir aşk yaşayan Çağla Şıkel ardından Beyazıt Öztürk ile birlikte oldu. Yaklaşık 4 sene pop şarkıcısı Emre Altuğ ile birlikte olan Çağla Şıkel 2008’de evlendi. Kuzey adını verdiği bir erkek çocuğu dünyaya getiren Çağla Şıkel ardından Uzay adında bir oğlu oldu. Çağla Şıkel ve Emre Altuğ çifti 12 Ocak 2015 tarihinde boşandı.

YAPIMLARI

Görgüsüzler (Sultan) (2008)

Cennet Mahallesi (Sultan) (2004-2007)

Avrupa Yakası (Melek)

Zehirli Çiçek

Bugün Ne Giysem

Sunucu olarak

Aile Boyu

Şehirler Yarışıyor

İlle de Roman Olsun

Her şey Dahil (2013-?)

Tabu (yarışma)

Her Şey Dahil

Ben Söylerim (2017)

ÇAĞLA ŞIKEL INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN