Freni boşaldı, 4 araca çarptı! O anlar kamerada

Kocaeli'nin Başiskele ilçesinde freni boşalan bir kamyon, park halindeki 4 otomobile çarptı. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, Sahil Mahallesi D-130 Karayolu İzmit istikametinde meydana geldi. İddiaya göre, freni boşalan Z.A. yönetimindeki 41 UF 395 plakalı Ford marka kamyon, önce kaldırıma çıkıp yön tabelasını devirdi, ardından karşı şeritte duran 4 otomobile çarptı. Kamyon, çarpmanın ardından bir ağaca çarparak durabildi.

ARAÇLARDA KİMSE YOKTU

112 Acil Çağrı Merkezi'ne yapılan ihbar üzerine sağlık ve polis ekipleri olay yerine sevk edildi. Yaralanan sürücü Z.A., sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Kazada otomobillerde kimsenin bulunmaması, olayın daha büyük bir faciaya dönüşmesini önledi.

KAZADAN KIL PAYI KURTULDULAR

Bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, freni boşalan kamyonun otomobillerin üzerine çıktığı ve ardından ağaca çarparak durduğu anlar yer aldı. Görüntülerde, kırmızı otomobilden inen iki kişinin kazadan kıl payı kurtuldukları ve panik içinde kaçtıkları anlar da net bir şekilde görüldü.

Kaynak: İHA