Fuat Oktay önergesine ret!

AK Parti Ankara Milletvekili Fuat Oktay hakkında ortaya atılan ‘Yolsuzluk’ iddialarıyla ilgili mal varlığının araştırılması önergesi reddedildi.

Fuat Oktay önergesine ret!

Saadet Partisi’nin, AKP Ankara Milletvekili olan Fuat Oktay hakkında ortaya atılan yolsuzluk iddiaları ve aile fertleri ve yakınlarının mal varlığının ve kaynaklarının araştırılması için verdiği araştırma önergesinin bugün TBMM Genel Kurulu’nda görüşülmesi için getirdiği grup önerisi, AKP ve MHP milletvekillerinin oylarıyla reddedildi.

BİRİNCİ DERECE AKRABALAR DAHİL ARAŞTIRILMALI

Saadet Partisi Grup Başkanı Selçuk Özdağ yaptığı konuşmada; Cumhurbaşkanı yardımcılığı yapmış birinin zan altında kalmasını doğru bulmam. Birinci derece akrabaları dahil mal varlığını araştırılmalı. Kendisi çıkıp açıklamalı. Yozgat’tan beraber bağımsız aday olalım. Kimin zerre kadar karşılığı var, kimin Bozok Yaylası kadar karşılığı var görelim. Türkiye’nin temiz eller operasyonuna ihtiyacı var, tuz koktu. Mal varlıklarını sadece Meclis Başkanlığı’na vermeyelim, açalım, gereğini yapalım. İtalya bunu yaptı, biz neden yapmayalım. Kimin nerede bir yanlışı, hukuksuzluğu varsa gereğini yapmak hepimizin boynunun borcu ifadelerini kullandı.

Kaynak: HABER MERKEZİ