Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Furkan Gedik de istiyor… Kocaelispor da… Sorun nerede?

Kocaelispor, İzmitli futbolcu Furkan Gedik transferini masada tutuyor. Taraflar birbirini istiyor. Sorunun nerede olduğu merak ediliyor.

Kocaelispor, İzmitli futbolcu Furkan

2 HAFTA ÖNCE MASAYA OTURULMUŞTU
Kocaelispor’da dış transfer çalışmaları devam ediyor. Birkaç gün önce İzmitli yetenekli orta saha oyuncusu Furkan Özyapı’yı renklerine bağlayan yeşil siyahlılar bir diğer İzmitli genç yetenek Furkan Gedik ile temaslarını sürdürüyor. Yaklaşık 2 hafta kadar önce taraftar masaya oturmuş ancak görüşme sonunda somut bir gelişme yaşanmamıştı.

İSTEYENİ ÇOK

Geçtiğimiz sezon Muş 1984 ile şampiyonluğun kapısından dönen ancak gerek Erbaaspor ile oynanan final maçında gerekse de sezon genelinde ortaya koyduğu performansla tüm dikkatleri üzerinde toplayan Furkan Gedik, Süper Lig takımlarından Sivasspor ve Eyüpspor‘un transfer etmek istediği futbolcular arasında yer alıyor. 1. Lig’de Mustafa Gürsel’in çalıştırdığı Bandırmaspor başta olmak üzere Boluspor, Gençlerbirliği ve Keçiörengücü gibi takımların da istediği Furkan için şöyle bir artı da söz konusu.

2002 KONTENJANI İÇİN DE ÖNEMLİ FIRSAT

TFF bu yıl 11’de 1 tane 2002 doğumlu futbolcu oynatma zorunluluğu getirdi. An itibari ile yeşil siyahlılarda Bedirhan Yıldız’dan başka A takım düzeyinde 2002 ve daha düşük yaşta başka bir futbolcu yok. Önce Derince ile şampiyonluk yaşayan ardından Muş ekibi ile de Play-Off finali oynama başarısı gösteren Furkan’ın bu anlamda transferi daha da değerleniyor. Toparlamak gerekirse taraflar birbirini istiyor ancak asıl sorunun nerede olduğu merak ediliyor.

YORUMLAR

2 adet yorum var

  1. Erdem bey merhaba…Furkan Gedik i derinceden beri takip ediyorum….takımı 2.l8g3 çıkaran kadrodan pek kimse kalmadı busezona derinceden ve düşme hattından son anda başka takimin beraberliği derinceyi ligde tuttu…bir onceki kadrodan başta Furkan,efe ve bertug baştürk bence 2.ligde kalabilcek kapasiteye sahiptiler.ancak herkesin malumu gelen hoca daha düşük kalitede olsa kendi çalıştığı futbolcusunu getiriyor…Furkan için geçen sezonda çok konuşuldu ancak 3. Lige geri döndü…sizide tebrik ediyorum son zamanlarda 2 yada 3. Yazınız bu konuyla ilgili..ama kentimizin değerli futbolcuları var gerçekten .derincenin öz evladı Şahan akyuž u araştırın mesela u 14 tren beri milli takımda oynamış şal sol ayak var bir sezonda hemen hemen her maçta oynadı…Fethiye’de şimdi neden bu şehrin takımlarında izlemeyelimmm

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Kocaelispor
Sıradaki Haber Kocaelispor’un kamptaki iki rakibi belli oldu!