Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Furkan Özyapı: Yolun sonu şampiyonluk olacak

Kocaelispor’un yeni transferi Furkan Özyapı da sezonun ilk antrenmanda yerini alarak basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Kocaelispor'un yeni transferi Furkan

Kocaelispor’un yeni transferi Furkan Özyapı sezonun ilk antrenmanda yerini aldı. Eski takım arkadaşı A Milli Takım oyuncusu İsmail Yüksek ile telefonda görüştüğünü söyleyen Özyapı, “İsmail kardeşim kendisini çok geliştirdi. Hak ettiği yerlere ulaştı. Ben de çok seviniyorum. Üç günde bir konuşuyoruz. Hakkımda inşallah hayırlısı olur. Onun için de hayırlısı olsun” dedi.

“HAKKIMIZDA HAYIRLISI OLSUN”

Kocaelispor formasını giyeceği için çok mutlu olduğunu söyleyen Furkan Özyapı, “Hakkımızda hayırlısı olsun. Şehrimin takımını hep beraber hak ettiği yerlere taşıyacağız yolun sonu şampiyonluk olacak. O zaman da Kocaelispor’da adım geçmişti. İrtibata da geçmişlerdi ama olmadı. Şimdi oldu. İnşallah hayırlısı olmuştur. Elimden geleni yapacağım. Takdir hocanındır. Bizim görevimiz çalışmak ve sonra forma beklemektir. Şu an forma numarası için bir şey söylemem doğru olmaz. Uyum sürecim var. Hocamız hakkında çok iyi şeyler duydum, üst düzey bir teknik adam. Tanışacağız, çalışacağız. İnşallah sezon sonunda hak ettiğimiz ve hedeflediğimiz şampiyonluğa ulaşırız. Rekabete hazırım. Takımın menfaatleri adına hep birlikte çalışacağız. Ondan sonrası takdir hocamızındır” diye konuştu.

“ORTA SAHANIN HER YERİNDE GÖREV ALDIM”

Sekiz diye tabir edilen bölgede daha verimli olduğunu belirten Özyapı, “Orta sahanın her yerinde görev aldım. Altı oynatan veya sekiz oynatan hocalarımız oldu. Yeri geldi 10 numara da oynadım. 10 numarada ne kadar verim verdim, tartışılır. Sırtı dönük oynama özelliğimi hocalar biraz zayıf gördü. Sekiz, sekiz buçuk diye tabir edilen bölgede daha verimli olduğumu düşünüyorum. Hocamızın takdiridir tabi. Bir şey söylemem doğru olmaz” ifadelerinin kullandı.

Ertuğrul Sağlam: Bizi Süper Lig’e taşıyacak kadroyu inşa ediyoruz

Gökhan Değirmenci: Önümüze bakacağız

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2025 sezonu hazırlıkları başladı. İdmanda
Sıradaki Haber Ertuğrul Sağlam: Bizi Süper Lig’e taşıyacak kadroyu inşa ediyoruz