Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Futbol gündemi bunu konuşuyor! Milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu’nun sosyal medya paylaşımı gündem oldu!

A Milli Takımımız’ın son dönemde elde ettiği başarılar sonrasında futbol gündemi de yeniden hareketlendi. Almanya galibiyeti ve Galler maçı sonrası yeni kadro ise dikkat çekti. Hakan Çalhanoğlu kadrodan çıkarılmıştı!

A Milli Takımımız’ın son

A Milli Futbol Takımımız Almanya ile oynadığı hazırlık maçından galibiyetle ayrılmasının ardından büyük bir motivasyon elde etmişti. EURO 2024 Elemeleri D Grubu son maçında ise Galler ile mücadele eden mili takım gruptan lider çıkmayı başardı.

Hoca değişikliği sonrasında milli takım aday kadrosundan Hakan Çalhanoğlu ve Cengiz Ünder’in çıkarılması ise gündem oldu. Sosyal medyada Almanya galibiyeti ve Galler maçı sonrasında birçok yorum yapıldı. Hakan Çalhanoğlu ise kendisi hakkında yapılan bir paylaşıma verdiği yanıt ile gündem oldu.

HAKAN ÇALHANOĞLU ELEŞTİRYE EMOJİYLE YANIT VERDİ!

EURO 2024 D Grubu’ndan lider olarak çıkmayı başaran A Milli Takımımızı sosyal medyada da büyük övgü aldı. Kadroda yer almayan Hakan Çalhanoğlu hakkında ise birçok eleştiri gündeme geldi.

Mynet’te yer alan habere göre, Gazeteci Gökmen Özcan’ın ‘’En güzel Milli Takım, Hakan Çalhanoğlu’nun olmadığı Milli Takım’’ notuyla yaptığı paylaşım gündem oldu. Hakan Çalhanoğlu ise bu yoruma 5 adet alkış emojisi ile yanıt vermesinin ardından gündem oldu. Hakan Çalhanoğlu’nun bu yanıtı ise sosyal medyada gündem oldu.

EURO 2024’TE MİLLİ TAKIM HANGİ TORBADA YER ALACAK?

UEFA 2024 Avrupa Şampiyonası (EURO 2024) için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Galler ile 1 – 1 berabere kalan A Milli Takımımız gruptan lider olarak çıkmayı başarmıştı. 2 Aralık’ta yapılacak kura çekiminde ise hangi torbada yer alacağı merak ediliyor.

Almanya’nın Hamburg kentinde düzenlenecek kura çekimi için torbalar belli oldu. 24 takımlı turnuvada 21 takım yerini aldı. 3 takım ise Play – off ve Uluslar Ligi mücadeleleriyle belli olacak. Milli Takım ise 2. torbada yer alıyor. Macaristan, Danimarka, Arnavutluk, Romanya ve Avusturya 2. torbada yer alıyor. 1. torbada ise Almanya, Portekiz, Fransa, İspanya, İngiltere ve Belçika yer aldı. 3. torbada ise Hollanda, İskoçya, Slovenya, Hırvatistan, Slovakya, Çekya yer alıyor.