Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Füzeci Yusuf Cihat: Devamı gelecek

Adana Demirspor ağlarına füze gönderen Cihat Çelik, 2-0’lık galibiyeti değerlendirdi. Cihat, attığı gole çok ihtiyacı olduğunu söylerken, devamının geleceğinin sinyalini verdi

Adana Demirspor ağlarına füze

HER MAÇA 3 PUAN İÇİN ÇIKIYORUZ
Cihat basın mensuplarına şu sözleri söyledi: Açıkçası bu 3 puan çok ihtiyacımız vardı. Çünkü lige istediğimiz şekilde başlayamadık. Ne kadar zor olsa da Kocaelispor çıktığı her maça üç puan için çıkacak. Yeni bir takımız bu lige yeni çıktık, yeni arkadaşlarımız var. Bir adaptasyon sorunu yaşadık. Son 2 haftayı kayıpsız geçmemiz çok önemliydi. Oyunsal olarak Adana maçında çok iyi oynamasak da 3 puan aldığımız için çok mutluyuz. Milli ara bize çok iyi gelecektir. Beraber çalışmaya fırsatımız olacak. Ondan sonra çok daha başka bir Kocaelispor göstereceğimize inanıyorum.

EN İYİSİ İÇİN ÇABALIYORUM
Ben de lige istediğim şekilde başlayamamıştım ve attığım gol çok ihtiyacım vardı. Açıkçası kaleyi bu kadar uzak olduğumu bilmiyordum. Daha sonra videodan golü görünce şaşırdım açıkçası. İnşallah gollerin de galibiyetlerin de devamı gelir. Sezon sonunda istediğimiz, koyduğumuz hedefe hep beraber mutlu bir şekilde ulaşırız. 1. Lig ve 2. Lig arasında tabii ki bir tempo, kalite farkı var. Ama Kocaelispor’da her maç iyi oynamak zorundasın. Ben de bunun farkına vardım. Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum.