GADDAR 17. BÖLÜM FRAGMANI TIKLA İZLE: Now TV Gaddar Yeni Bölüm Fragmanı Korkut Dirildi! Gaddar Son Fragman

Başrollerini Çağatay Ulusoy ile İbrahim Çelikkol'un paylaştığı Gaddar 17. bölüm fragmanı yayınlandı. Öldü sanılan Korkut, "Yaşadığıma Sevinmediniz Mi?" deyip çıkageldi. Dağhan ve Müdür’ün örgütü bitirme çabaları tam gaz devam ederken Korkut’un yaşadığı ortaya çıktı. İşte Gaddar yeni bölüm fragmanı..

GADDAR 17. BÖLÜM FRAGMANI TIKLA İZLE: Now TV Gaddar Yeni Bölüm Fragmanı Korkut Dirildi! Gaddar Son Fragman

Gaddar 17. bölüm fragmanı yayınlandı. Now TV cuma dizileri arasında yer alan Gaddar son bölüm Ekber’in görevi yerine getiremediğini öğrenen Arif Mübarek şirketten tanıdığı tetikçiyi Ekber’in hizmetine verdi. Başrollerini Çağatay Ulusoy, İbrahim Çelikkol ve Sümeyye Aydoğan'ın paylaştığı Gaddar yeni bölüm fragmanı Dağhan ve Kurt Arif’e bir adım daha yaklaşabilmek için esas eve giden noktalara baskın düzenlendi. İşte Gaddar 17. bölüm fragmanı..

GADDAR 17. BÖLÜM FRAGMANI TIKLA İZLE: Now TV Gaddar Yeni Bölüm Fragmanı Korkut Dirildi! Gaddar Son Fragman - Resim : 1

GADDAR 17. BÖLÜM FRAGMANI

Gaddar 17. bölüm fragmanı Dağhan’dan ayrılan Aydan öfkeliyken Oya bu durumu kullandı. Aydan, Enver’le iş birliği yapıp Dağhan’ı kızdırınca işler karıştı. Kaset meselesi Dağhan’la gerginliği devam ettirdi. Yağmur, Enver’le yaşadığı son olaydan sonra gördüklerini hazmedemedi. Leyla Korkut’un yardım teklifini kabul edince geri dönmemesi için Korkut’un ondan istediklerini yerine getirmeye başladı. Arif’in evine dışardan saldırmanın yetmediğini düşünen Müdür, içeriye kadın muhbir soktu. Gaddar yeni bölüm fragmanı Dağhan şiddetle karşı çıksa da Leyla ve Gürkan Arif’in evine girdi. Dağhan Korkut’un yaşadığını öğrendi. Gaddar 17. bölüm 17 Mayıs Cuma akşamı Now'da.

İŞTE GADDAR 17 BÖLÜM FRAGMANI