Gaddar 2. Bölüm Fragmanı YAYINLANDI! Gaddar Fragman 2 Bölüm Fragmanı TIKLA İZLE! Gaddar 2. Bölüm Fragmanı

İzleyicilerin merakla beklediği Gaddar dizisi yayına girdi. Uzun süren askerlik görevinden evine gelen Dağhan’ın hayatı artık bıraktığı gibi değil. Sevdiği kız Aydan ona haber vermeden çekip gidince kardeşi Rüzgar karanlık bir dünyanın içine düştü. Gaddar 2. bölüm fragmanı, "Sen benim hiçbir şeyimsin artık" sözleriyle geldi. İşte Gaddar 2. bölüm fragmanı..

Kadrosunda Çağatay Ulusoy, Sümeyye Aydoğan, Onur Saylak, Erdal Özyağcılar, Laçin Ceylan, Hakan Salınmış, Müge Bayramoğlu, Deniz Özerman, Neslihan Yeldan, Fatih Berk Şahin, Musab Ekici ve Uğur Yıldıran gibi isimlerin yer aldığı Gaddar dizisi yeni bölüm tanıtımı geldi. Gaddar dizisi konusu merak eden izleyiciler harekete geçti. Milyonlarca izleyicinin gündeminde ilk sıraya yerleşen Gaddar fragman yayınlandı. Her hafta cuma günleri yeni bölümleri yayınlanan Gaddar dizi oyuncuları harikalar yarattı. 19 Ocak Cuma günü ilk bölümüyle ekrana gelen Gaddar dizisi 1. bölüm izle ardından yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Gaddar dizi izle ekranı açıldı. İzleyiciler Gaddar dizi hangi gün merak etti. Çağatay Ulusoy'un yeni dizisinden beklenen fragman geldi. İşte Gaddar 2. bölüm fragmanı..

GADDAR DİZİSİ 1. BÖLÜM FULL İZLE

Gaddar dizisi 2. bölüm fragmanı yayınlandı. Gaddar dizisinde Dağhan üç çocuklu bir ailenin en büyüğüdür. Ailesiyle orta halli bir mahallede mütevazı bir hayat sürer. Kendini bildi bileli tek gayesi ailesine yardım etmek ve onları mutlu etmek oldu. Kendi hayatını, sevdiği kadınla evlenmeyi dahi onlar için ertelemek zorunda kaldı. Bir gün babasıyla yaşadığı şiddetli bir tartışma sonrası Dağhan askere gitmeye karar verdi. Görevini tamamlayıp dönmek üzereyken sevgilisi Aydan’ın kendisinden habersiz bir güzellik yarışmasına katıldığını öğrendi. Öfkesine hakim olamayıp Aydan’dan ayrıldı. Tezkere bırakıp özel harekata katıldı. Yaşadığı bazı travmatik olaylar sonrası biraz kafa izni yapmak için memlekete döndü. Ama hiçbir şeyi bıraktığı gibi bulamadı.

Gaddar 2. Bölüm Fragmanı YAYINLANDI! Gaddar Fragman 2 Bölüm Fragmanı TIKLA İZLE! Gaddar 2. Bölüm Fragmanı - Resim : 1

GADDAR 2. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

Gaddar fragman 2 bölüm fragmanı ayrı olduğu sevgilisi Aydan ortadan kayboldu. Onunla öyle tutkulu bir aşkları vardı ki ayrıyken bile tam ayrı değillerdi. Bu yüzden onu bulamamak çok koydu Dağhan’a. Ailesi dağıldı. Kız kardeşinin adamın biriyle kaçtığını öğrenince beyninden vurulmuşa döndü. Erkek kardeşi okulu bırakıp pis işlere bulaştı. Babası ve annesi küs. Evi ayakta tutan Dağhan'ın gidişiyle her şey dağıldı. Parayı bulan mahallede bey oldu, kimse değirmenin suyu nereden geliyor diye sormadı. Böyle kaotik bir ortamda bir de Müdür denen tip ortaya çıktı. Dağhan’a bir iş teklif etti. O da tetikçilikti. Dağhan şiddetle reddetti ancak en yakın arkadaşı Samet’i korumaya çalışırken kendini belanın tam ortasında buldu.

Gaddar 2. Bölüm Fragmanı YAYINLANDI! Gaddar Fragman 2 Bölüm Fragmanı TIKLA İZLE! Gaddar 2. Bölüm Fragmanı - Resim : 2

Benzer Videolar