Gaddar 4 Bölüm İzle Full HD Tek Parça! Fox Canlı Gaddar 4. Bölüm İzle! Gaddar Dizisi 4. Bölüm İzle FULL KESİNTİSİZ! FOX CANLI Gaddar Son Bölüm İzle Tek Parça Youtube

Cuma günlerinin sevilen yapımı Gaddar 4 bölüm izle zamanı geldi. 9 Şubat Cuma günü sevenlerinin karşısına çıkan Gaddar yeni bölümde Aydan ve Şengül savaşı başladı. Dağhan'ın Şengül'e ilgisinden rahatsız olan Aydan harekete geçti. İşte Gaddar 4 bölüm izle ekranı..

Çağatay Ulusoy'un başrolünde olduğu Gaddar dizisinde yeni bölüm zamanı geldi. 9 Şubat Fox TV yayın akışı listesinde yer alan Gaddar dizisi 4. bölüm izle linki haberimizde yerini aldı. Milyonların seyre daldığı Gaddar dizisinde yeni bölüm yaşanacaklar mercek altına alındı. Gaddar yeni bölümde, "Gidelim buradan, yok olalım. Sadece sen ve ben. Sen olduktan sonra ben her yerde yaşarım seninle" diyen Aydan gemileri yaktı. Gaddar dizi yeni bölüm izleyenler son özete odaklandı. Her hafta cuma günleri yayına giren Gaddar 4. bölüm bekleyen izleyiciler Fox Gaddar 4 bölüm odaklandı. Beklenen Gaddar 4. bölüm izle ekranında Yağmur'un hamile olduğu ortaya çıktı. İşte Gaddar 4 bölüm izle full hd tek parça ekranı..

FOX TV CANLI GADDAR 4. BÖLÜM İZLE EKRANI İÇİN TIKLAYIN

GADDAR 4 BÖLÜM İZLE FULL HD TEK PARÇA

9 Şubat Cuma günü saat 20.00 olduğunda yayındaki yerini alan Gaddar dizi 4 bölüm izle ekranında Dağhan iki ateş arasında kaldı. Bir yandan Şengül bir yandan Aydan atağa geçerken Dağhan rotayı çevirdi. Dağhan ailesi için en büyük risk olan Enver’i öldürmeye gitti. Orada hiç beklemediği sürprizle karşılaşan Dağhan kardeşi Yağmur’u evde görünce beyninden vurulmuşa döndü. Enver’le birlikte olduğunu öğrenen Dağhan ne yapacağını bilemedi. Kardeşinin hamile olduğunu öğrendi. Enver ve Dağhan arasındaki gerginlik yüzünden Yağmur fenalık geçirdi. Birbirini öldürmeye çalışan iki düşman mecburen birlik olup onu hastaneye yetiştirmeye çalıştı.

Gaddar 4 Bölüm İzle Full HD Tek Parça! Fox Canlı Gaddar 4. Bölüm İzle! Gaddar Dizisi 4. Bölüm İzle FULL KESİNTİSİZ! FOX CANLI Gaddar Son Bölüm İzle Tek Parça Youtube - Resim : 1

GADDAR SON BÖLÜM 4 BÖLÜM İZLE FULL TEK PARÇA

Gaddar son bölüm 4 bölüm izle ekranında yaşadığı son olaylardan sonra Dağhan’ın psikolojisi iyice bozuldu. Annesinin de babasının da ondan sakladığı şeyler olduğunu bilen Dağhan çare aramaya başladı. Kimseye güvenemez hale gelen Dağhan çıldırdı. Aydan’ın da Dağhan’dan gizlediği bir sırrı var. Aralarının düzeleceğini umarak Dağhan’a bir teklifte bulundu. Enver’in ısrarla sakladığı sırrını Ekber artık öğrendi. Babasının tepkisi beklediğinden de sert oldu. Oğlunun Yağmur’la evlenmesine şiddetle karşı çıkar. En yakın arkadaşına bir söz vermiştir, Enver’i onun kızıyla evlendirmek istemektedir. Baba oğul arasındaki restleşme gittikçe büyür. Ekber Baltacı konuşarak ikna edilecek bir adam değildir, bu yüzden savaş baltaları meydana çıkar. Öte yandan Şengül artık evine dönmüştür ama ev sahibi kirayı alamadığı için onları evden çıkarmak ister. Onlara yardım edebilecek tek kişi Dağhan’dır. Dağhan’ın Şengül’le vakit geçirmesi Aydan’ın hiç hoşuna gitmez.

Benzer Videolar