Gaddar 7 Bölüm CANLI İZLE NOW TV! Gaddar Yeni Bölüm İzle Full Kesintisiz! Gaddar 7. Bölüm İzle Full HD Tek Parça! Now TV Gaddar Son Bölüm Full İzle Youtube

1 Mart Cuma günü yeni bölümü yayınlanan Gaddar 7. bölüm Dağhan'ın hedefi değişti. Bir yandan kardeşi Yağmur'u bulmak için savaş veren Dağhan bir yandan da ailesini korumaya aldı. Şirketten gelen emirle rotası değişen Dağhan'ın yeni hedefi herkesi şoke etti. İşte Gaddar 7 bölüm Now TV canlı yayın izle ekranı..

Gaddar 7. bölüm izle ekranı bekleyen izleyiciler bir yandan Yağmur'un akıbetini sorgularken bir yandan Dağhan'ın hedefini merak etti. 1 Mart 2024 Cuma akşamı ekrana gelen Gaddar 7 bölüm full izle Enver ve Dağhan Yağmur'un bulunması için birlik oldu. Başrollerini Çağatay Ulusoy, Sümeyye Aydoğan ve Fatih Berk Şahin gibi isimlerin paylaştığı Gaddar dizisi yeni bölüm izle Dağhan kendini manevi suçluluğa iterken tesadüfen karşılaştığı gizemli kişi ortaya çıktı. Gaddar son bölüm full izle Davut’un hastalığı aileyi yeniden toparlamak için bir fırsat olur mu beklenmeye başladı. İşte Now TV canlı yayın Gaddar 7 bölüm full izle ekranı..

NOW TV CANLI GADDAR 7 BÖLÜM İZLE

GADDAR 7 BÖLÜM FULL İZLE

Gaddar 7 bölüm izle full HD tek parça Dağhan ve Enver Yağmur’un kaçırılmasıyla çaresiz kalınca düşmanlar bir süreliğine dost oldu. Yağmur acımasız bir tetikçinin eline düştü. Ailesi tedirgin etmeden bir an önce Yağmur’u aramaya başlayan Dağhan hedefini değiştirdi. Kardeşini kurtarabilmek için zamanla yarışan Dağhan, Ekber’in tuttuğu tetikçi olayıyla Ekber ve Enver arasında geçmişe dönük bir hesaplaşmanın kapısı araladı.

Gaddar 7 Bölüm CANLI İZLE NOW TV! Gaddar Yeni Bölüm İzle Full Kesintisiz! Gaddar 7. Bölüm İzle Full HD Tek Parça! Now TV Gaddar Son Bölüm Full İzle Youtube - Resim : 1

Ekber yıllardır beslediği kinin nedenini Enver’e açıklayınca büyük savaş başladı. Saklı kalan travmalarıyla yüzleşmek zorunda kalan Enver'in yeni hamlesi beklendi. Gaddar izle 7. bölüm Ekber’in çok tehlikeli olduğunu anlayan Dağhan bir yandan da ailesine zarar gelmemesi için onu ortadan kaldırmak için Müdür’e gitti. Bu sırada Dağhan’a Şirketten yeni bir hedef geldi. Dağhan hedefini alt etmenin peşine düştü. Ancak kaderin de onun için başka planları var. Gaddar 7. bölüm 1 Mart Cuma saat 20.00'de NOW TV'de kaçırmayın..