Gaddar Bu Akşam Yok Mu? 12 Nisan Cuma Gaddar Bu Hafta Var Mı? Now TV Gaddar Yeni Bölüm Ne Zaman?

Başrollerini Çağatay Ulusoy ile İbrahim Çelikkol'un paylaştığı Gaddar dizisi yeni bölüm beklenmeye başladı. 12 Nisan Cuma gününün gelişiyle gözler Gaddar 13. bölüme çevrildi. Peki, Gaddar bu hafta yok mu? İşte yanıtı..

Gaddar Bu Akşam Yok Mu? 12 Nisan Cuma Gaddar Bu Hafta Var Mı? Now TV Gaddar Yeni Bölüm Ne Zaman?

Gaddar hangi gün oynuyor araştırması yapan izleyiciler gözlerini yeni bölüme çevirdi. Her hafta cuma günleri ekrana gelen Gaddar dizisi yayın günü merak konusu oldu. Kadrosunda Çağatay Ulusoy, İbrahim Çelikkol, Sümeyye Aydoğan, Fatih Berk Şahin gibi isimlerin yer aldığı Gaddar 13. bölüm fragmanı henüz yayına girmedi. Peki, Gaddar bu hafta yok mu? 12 Nisan bu akşam Gaddar var mı? Gaddar yeni bölüm ne zaman? İşte merak edilenler..

GADDAR BU HAFTA YOK MU?

Now TV dizisi Gaddar izleyicileri için hemen söyleyelim ki sevilen dizi bu akşam ekrana gelmeyecek. 12 Nisan Cuma günü Ramazan Bayramı tatili devam ettiği için Gaddar dizisi yeni bölüm yayınlanmayacak. Gaddar 13. bölüm 19 Nisan Cuma günü ekrana gelecek.

Gaddar Bu Akşam Yok Mu? 12 Nisan Cuma Gaddar Bu Hafta Var Mı? Now TV Gaddar Yeni Bölüm Ne Zaman? - Resim : 1

GADDAR 13. BÖLÜM FRAGMANI

Gaddar son bölüm Korkut kardeşi Cezmi’nin ölümüyle intikam duygusuna büründü. Dağhan’ı öldürmeye karar veren Korkut rotayı Dağhan'ın babasına çevirdi. Dağhan ölüm karşısında ilk kez bu kadar çaresiz kaldı. Korkut Enver’in Dağhan’la iş birliği yaptığını anlayınca ona da zarar verebilmek için ailesini araştırmaya başladı. Gürkan mahallede yankı uyandıran bir vaka üzerine değerlerini ve adalet duygusunu sorgulamaya başladı.