Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

GADDAR DİZİSİ FİNAL TARİHİ 2024: Fox TV Gaddar Final Mi, Neden Final Oluyor? Çağatay Ulusoy Gaddar Final İptal Mi?

Çağatay Ulusoy’un başrolünü oynadığı Gaddar dizisi son bölüm araştırmaları başladı. Cuma akşamları yayınlanan Gaddar dizisi final kararı geldi. Sevilen yapımın takipçileri Gaddar final iptal mi sorusuna yanıt aradı. Beklenen son geldi. Peki, Gaddar neden final oluyor? İşte yanıtı..

Çağatay Ulusoy'un başrolünü oynadığı

Başrollerini Çağatay Ulusoy, Sümeyye Aydoğan, Onur Saylak ve Erdal Özyağcılar’ın paylaştığı Gaddar dizisi akıbeti merak konusu oldu. Her hafta cuma günleri yayınlanan Gaddar dizisinde final kararının işleme alınıp alınmayacağı sorgulandı. Now TV’nin sevilen yapımı Gaddar dizisinde son bölüm yaşanacaklar izleyiciye aktarıldı. 7 Haziran Cuma gününün gelişiyle Gaddar final iptal mi belli oldu. Gaddar 20. bölüm final açıklaması geldi. Peki, Gaddar neden final oluyor? İşte merak edilenler..

GADDAR FİNAL Mİ? NEDEN FİNAL YAPACAK?

Gaddar final mi yapıyor sorusuna yanıt arayanlar için hemen söyleyelim ki sevilen yapım 7 Haziran Cuma günü ekran macerasını noktalayacak. 9 Ocak 2024 tarihinden bu yana izleyici karşısında çıkan Gaddar dizisi reyting yarışına daha fazla dayanamadı. Çağatay Ulusoy, Sümeyye Aydoğan, Onur Saylak ve Erdal Özyağcılar’ın başrollerini oynadığı Gaddar dizisi 20. bölümle final yapma kararı aldı.

GADDAR DİZİ KONUSU

Gaddar dizisinde askerlik dönüşü gaddar bir kiralık katile dönüşen Dağhan karakterinin hikayesi işleniyor. Dağhan’ın hayatı sevdiği kız Aydan’ın ona haber vermeden çekmiş gitmesiyle değişiyor. Kardeşi Rüzgar’ın karanlık bir dünyanın içine düşmesiyle Dağhan’ın hayatı tepetaklak oluyor. Dağılan hayatını toparlamak için bir yol ayrımına giren Dağhan gaddar bir kiralık katile dönüşüyor.