Gaddar dizisi ne zaman başlayacak? Gaddar dizisi oyuncuları kim? Gaddar konusu ne, gerçek hikaye mi?

Gaddar dizisi ne zaman başlayacak? Gaddar dizisi oyuncuları kim? Gaddar konusu ne, gerçek hikaye mi?

Çağatay Ulusoy, Sümeyye Aydoğan ve Onur Saylak'ın başrollerini paylaştığı "Gaddar" dizisinden ilk görüntüler izleyicilerle buluştu. Dizinin tanıtımı, Gaddar'ın sert dünyasına dair merak uyandıran ipuçları sunuyor. Peki, "Gaddar" dizisi ne zaman başlayacak? İşte diziye dair detaylar!

"Gaddar" dizisi, Çağatay Ulusoy'un uzun bir aradan sonra televizyon ekranlarına döndüğü ve şimdiden büyük bir merakla beklenen yapımlar arasında yer alıyor. Dizinin, değişiklik olmazsa 5 Ocak 2024 tarihinde ekran macerasına başlaması planlanıyor.

Senaryosunu Hürer Ebeoğlu'nun kaleme aldığı dizinin yönetmen koltuğunda Sinan Öztürk bulunuyor. Başrollerde Çağatay Ulusoy, Sümeyye Aydoğan ve Onur Saylak'ın yanı sıra, Erdal Özyağcılar, Laçin Ceylan, Hakan Salınmış, Müge Bayramoğlu, Deniz Özerman, Neslihan Yeldan, Fatih Berk Şahin, Musab Ekici ve Uğur Yıldıran gibi önemli isimler de yer alıyor.

Uzun süren askerlik görevinden dönen Dağhan'ın (Çağatay Ulusoy) hayatı, beklenmedik olaylarla altüst olmuştur. Sevdiği kız Aydan'ın (Sümeyye Aydoğan) ortadan kaybolması ve kardeşi Rüzgar'ın (Fatih Berk Şahin) karanlık bir dünyaya sürüklenmesiyle Dağhan'ın hayatı tamamen değişir. Dizinin tanıtımında, Erkin Koray'ın "Gaddar" şarkısı eşlik ediyor, izleyicilere heyecan dolu bir dizi vaat ediliyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ