Gaddar Şengül Kim? Müge Bayramoğlu Kimdir, Kaç Yaşında? Müge Bayramoğlu Aslen Nereli? Müge Bayramoğlu Hangi Dizilerde Oynadı?

Gaddar dizisi severler yeni bölüm öncesi gözlerini Şengül karakterine çevirdi. Her hafta cuma günleri ekrana gelen Gaddar dizisinde yaşananları takip eden izleyicilerin ana gündemi Müge Bayramoğlu oldu. Peki, Gaddar Şengül kim? Müge Bayramoğlu kimdir? İşte yanıtı..

Gaddar Şengül Kim? Müge Bayramoğlu Kimdir, Kaç Yaşında? Müge Bayramoğlu Aslen Nereli? Müge Bayramoğlu Hangi Dizilerde Oynadı?

Kadrosunda Çağatay Ulusoy, Onur Saylak, Erdal Özyağcılar, Laçin Ceylan, Hakan Salınmış, Müge Bayramoğlu gibi isimlerin bulunduğu Gaddar dizisi yayın hayatına başladı. Milyonların severek takip ettiği Gaddar dizisinde yaşananlar izleyiciyi hop oturup hop kaldırdı. Gaddar yeni bölümde Şengül artık evine döndü ama ev sahibi kirayı alamadığı için onları evden çıkarmak istedi. Onlara yardım edebilecek tek kişi ise Dağhan oldu. Dağhan’ın Şengül’le vakit geçirmesi Aydan’ın hiç hoşuna gitmedi. Peki, Gaddar Şengül kim? Müge Bayramoğlu kimdir, kaç yaşında, aslen nereli? Müge Bayramoğlu hangi dizilerde oynadı? İşte merak edilenler..

GADDAR ŞENGÜL KİM?

Gaddar dizisinde Şengül rolü dikkatleri üzerinde topladı. Cuma günleri yayınlanan Gaddar dizisinde tüm gözler güzel oyuncu Müge Bayramoğlu'na çevrildi. Gaddar dizisinde Şengül sakin, uysal bir kadın olarak göründü. Kimseye muhtaç olmadan oğlu için ayakta kalmaya çalışan Şengül'ün Dağhan ile yakınlığı Aydan'ın hiç hoşuna gitmedi. Çoğu zaman da başarısız olan Şengül, bazen umutsuzluğa kapıldı bazen de depresyona girmeye de meyilli oldu.

Gaddar Şengül Kim? Müge Bayramoğlu Kimdir, Kaç Yaşında? Müge Bayramoğlu Aslen Nereli? Müge Bayramoğlu Hangi Dizilerde Oynadı? - Resim : 1

MÜGE BAYRAMOĞLU KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

6 Eylül 1992 Bursa doğumlu Müge Bayramoğlu, Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı bölümünden mezun oldu. Pis Yedili, O Hayat Benim, Koca Koca Yalanlar, Aşk Zamanı ve Çıplak gibi birçok dizide oynayan Müge Bayramoğlu farklı rollere büründü. Ünlü oyuncunun son adresi Yargı dizisi oldu. Yargı dizisinde hayat verdiği avukat Nil rolüne veda eden Müge Bayramoğlu yeni durağı Gaddar dizisi oldu. 2018 yılında Sinan Payaslıoğlu ile evlenen Müge Bayramoğlu mutlu bir evlilik sürüyor.

MÜGE BAYRAMOĞLU INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN