Gaddar Yağmur Kim? Itır Esen Kimdir, Kaç Yaşında? Itır Esen Hangi Dizilerde Oynadı? Itır Esen Miss Turkey

Cuma günlerinin favori yapımı Gaddar dizisinde Yağmur rüzgarı esmeye başladı. Güzel oyuncu Itır Esen, Gaddar dizisi oyuncuları arasında dikkat çekti. Gaddar yeni bölüm Enver, Yağmur ve ailesinin tehlikede olduğunu anlayınca herkesi bir araya topladı. Peki, Gaddar Yağmur kim? İşte yanıtı..

Gaddar Yağmur Kim? Itır Esen Kimdir, Kaç Yaşında? Itır Esen Hangi Dizilerde Oynadı? Itır Esen Miss Turkey

Now TV Cuma dizileri arasında yer alan Gaddar yeni bölüm tüm gözler Yağmur'un hikayesine çevrildi. Her hafta cuma günleri ekran macerasına devam eden Gaddar dizisinde Itır Esen rüzgarı esmeye başladı. Gaddar son bölüm yeraltı dünyasında çok korkulan Korkut Zakkum ile Dağhan kapışması başladı. Korkut ile Dağhan arasındaki savaş tüm aileyi korkuturken Yağmur'un hikayesi başladı. Peki, Gaddar Yağmur kim? Itır Esen kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte merak edilen Itır Esen oynadığı TV dizileri..

GADDAR YAĞMUR KİM?

Gaddar Yağmur kim merak edenler için hemen söyleyelim ki Dağhan’ın kız kardeşidir. Gözü yükseklerde olmayan, ailesini seven Yağmur oldukça sessiz sakin biridir. Enver’e aşık olan Yağmur zamanla onun zalim yönünü keşfetti ancak kalbine engel olamadı. Enver'i de değiştiremeyen Gaddar Yağmur'un hayatı tehlikeye girdi. Enver, Yağmur ve ailesinin tehlikede olduğunu anlayınca herkesi bir araya toplama kararı aldı.

Gaddar Yağmur Kim? Itır Esen Kimdir, Kaç Yaşında? Itır Esen Hangi Dizilerde Oynadı? Itır Esen Miss Turkey - Resim : 1

ITIR ESEN KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

Itır Esen 1999 yılında dünyaya geldi. Seslendirme sanatçısı Hayri Esen'in torunu ve Yeşilçam oyuncusu Itır Esen'in aynı ismi taşıyan yeğeni olan Itır Esen kariyeri başladı. İstanbul Üniversitesi Hasan Ali Yücel Eğitim Fakültesi İngilizce öğretmenliği 1. sınıf öğrencisi olan Itır Esen, ünlü isimlerin tasarımlarında modellik yaptı. Bugüne kadar Zeynep Tosun, Özgür Masur, Meltem Özbek, Çiğdem Akın ve Zeynep Erdoğan gibi modacıların defilelerinde görev alan Itır Esen oyunculuğa soyundu. 2017 yılında düzenlenen Miss Turkey yarışmasının birinci olan Itır Esen sosyal medya paylaşımları ardından tacı elinden geri alındı.

Gaddar Yağmur Kim? Itır Esen Kimdir, Kaç Yaşında? Itır Esen Hangi Dizilerde Oynadı? Itır Esen Miss Turkey - Resim : 2

ITIR ESEN OYNADIĞI TV DİZİLERİ

Gaddar

Fatih Harbiye

Mavi Kelebekler

Doktorlar

ITIR ESEN INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN