Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

GALATASARAY ALANYASPOR MAÇI İLK 11 BELLİ OLDU: Galatasaray Alanyaspor Maçı Saat Kaçta, Hangi Kanalda? Alanyaspor Galatasaray VAR Hakemi

Galatasaray Alanyaspor maç günü geldi. 15 Nisan Pazartesi günü kozlarını paylaşacak olan Galatasaray Alanyaspor maçı için nefesler tutuldu. Taraftarların odak noktası Galatasaray Alanyaspor sakat ve cezalılar oldu. Peki, Galatasaray Alanyaspor maçı ne zaman, hangi kanalda? İşte Galatasaray Alanyaspor ilk 11..

Galatasaray Alanyaspor maç günü

Galatasaray Alanyaspor maçı ne zaman merak eden taraftarlar için müsabaka özeti geldi. Trendyol Süper Lig 32. haftanın lideri Galatasaray ile Alanyaspor karşılaşması için hazırlıklar tamamlandı. Alanyaspor’u mağlup etmek isteyen sarı kırmızılılarda hedef deplasmanda üç puanı haneye yazdırmak oldu. Taraftarlar mücadelenin başlangıç saatini beklemeye koyuldu. Peki, Alanyaspor Galatasaray maçı saat kaçta? Galatasaray Alanyaspor maçı hangi kanalda? İşte Galatasaray Alanyaspor ilk 11..

GALATASARAY ALANYASPOR MAÇI SAAT KAÇTA? HANGİ KANALDA?

Trendyol Süper Lig’in 32. haftasında Alanyaspor ile karşı karşıya gelen Galatasaray karşılaşması için takım kuruldu. 15 Nisan Pazartesi günü Alanya Oba Stadyumunda oynanacak Galatasaray Alanyaspor maçı saat 20.00’de başlayacak. Hakem Cihan Aydın’ın yöneteceği Alanyaspor Galatasaray VAR hakemi Fabio Melo oldu. Galatasaray Alanyaspor maçı beIN Sports 1 ekranlarından canlı yayınlanacak. Oynadıkları 31 karşılaşmada 27 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet alan sarı kırmızılı Galatasaray sezona damga vurdu. Ligde oynadığı 31 karşılaşmada 10 galibiyet, 12 beraberlik ve 9 mağlubiyet alan Alanyaspor ise haftaya topladığı 42 puanla 9. sırada giriş yaptı.

GALATASARAY ALANYASPOR SAKAT VE CEZALILAR

Galatasaray Alanyaspor sakat ve cezalılar sarı kırmızılılarda Alanyaspor maçı öncesinde 6 futbolcu sarı kart sınırında yer alıyor. Victor Nelsson, Hakim Ziyech, Kerem Aktürkoğlu, Kaan Ayhan, Sergio Oliveira ve Davinson Sanchez sarı kart sınırında olan oyuncular arasında yer alıyor. Bu futbolcuların sarı kart görmesi halinde 33. haftada oynanacak Pendikspor karşılaşmasında cezalı durumda olacaklar. Galatasaray’da kaleci Günay Güvenç kadroda olmayacak.

GALATASARAY ALANYASPOR İLK 11

GALATASARAY: Muslera, Aurier, Nelsson, Abdülkerim, Köhn, Torreira, Kerem Demirbay, Barış Alper Yılmaz, Mertens, Kerem Aktürkoğlu ve Icardi

ALANYASPOR: Ertuğrul, Hadergjonaj, Furkan, Aliti, Balkovec, Richard, Fer, Oğuz, Efecan, Yusuf, Hassan