Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Galatasaray Alanyaspor Maçı Saat Kaçta? Galatasaray Alanyaspor Maçı Hangi Kanalda, Nereden İzlenir?

Trendyol Süper Lig lider Galatasaray için yeni rakip belli oldu. 6 Ekim Pazar günü oynanacak Galatasaray Alanyaspor maç hazırlıkları tamamlandı. Kritik mücadele Mehmet Türkmen düdüğüyle başlayacak. Peki, Galatasaray Alanyaspor maçı saat kaçta hangi kanalda? İşte yanıtı.

Trendyol Süper Lig lider

Galatasaray Alanyaspor maçı ne zaman merak eden taraftarlar için karşılaşma detayları belli oldu. Trendyol Süper Lig’de lider konumda olan sarı kırmızılılar için yeni maç takvimi belli oldu. 6 Ekim Pazar günü oynanacak Galatasaray Alanyaspor karşılaşmasında hakem Mehmet Türkmen düdük çalacak. Peki, Rams Park’ta oynanacak Galatasaray Alanyaspor maçı saat kaçta? Galatasaray Alanyaspor maçı hangi kanalda? İşte merak edilenler..

GALATASARAY ALANYASPOR MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Trendyol Süper Lig’in 8. haftasında oynanacak Galatasaray Alanyaspor maçı 6 Ekim 2024 Pazar günü yapılacak. Karşılaşmayı Mehmet Türkmen yönetecek. Yardımcılıklarını ise Deniz Caner Özaral ve Samet Çavuş üstlenecek. Karşılaşmanın dördüncü hakemi olarak Turgut Doman yer alacak. Rams Park’ta oynanacak Galatasaray Alanyaspor maçı saat 19:00’da beIN Sports 1 ekranlarından canlı olarak izlenebilecek.