Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Galatasaray Fenerbahçe Süper Kupa final maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Derbinin muhtemel 11’leri!

Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da

Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da düzenlenecek olan Turkcell Süper Kupa finali, futbolseverlerin heyecanını doruğa çıkardı. Geçtiğimiz hafta ligde beraberlikle ayrılan Galatasaray ve Fenerbahçe, bu kez Süper Kupa finalinde birbirleriyle karşı karşıya gelecekler. Maç öncesinde derbinin muhtemel 11’leri belirlendi.

Geçtiğimiz hafta ligde golsüz beraberlikle sonuçlanan mücadelenin ardından, Galatasaray’ın muhtemel 11’i şu şekilde: Muslera, Boey, Nelsson, Abdülkerim, Barış, Torreira, Kerem Demirbay, Zaha, Mertens, Kerem Aktürkoğlu, Icardi.

Fenerbahçe’nin muhtemel 11’i ise şu şekilde: Livakovic, Osayi, Djiku, Oosterwolde, Ferdi, İsmail, Fred, İrfan Can, Szymanski, Tadic, Dzeko.

Suudi Arabistan’ın Al-Awwal Park’ta (Kral Suud Üniversitesi Stadyumu) gerçekleştirilecek olan mücadele, Türkiye saatiyle 20.45’te başlayacak ve ATV kanalından canlı olarak yayınlanacak. Hakem Abdulkadir Bitigen’in düdük çalacağı maçın yardımcılıklarını Erdem Bayık ve Mustafa Savranlar yapacak. Maçın 4. hakemi ise Volkan Bayarslan olacak.

Süper Kupa finali, Türk futbolseverleri ekran başına kilitleyecekken, her iki takımın taraftarları da büyük bir heyecanla karşılaşmanın başlamasını bekliyor.