GALATASARAY GAZİANTEP MAÇI NEDEN ERTELENDİ? TFF GS Trabzon Maçı Neden İptal? Galatasaray Gaziantep Maçı Ne Zaman Oynanacak?

Taraftarların dört gözle beklediği Galatasaray vs Gaziantep maç tarihi değişti. Trendyol Süper Lig 3. hafta maçlarından 3 tanesi TFF kararıyla ertelendi. Peki, Galatasaray Gaziantep maçı neden ertelendi? Galatasaray Gaziantep maçı ne zaman oynanacak? İşte yanıtı..

GALATASARAY GAZİANTEP MAÇI NEDEN ERTELENDİ? TFF GS Trabzon Maçı Neden İptal? Galatasaray Gaziantep Maçı Ne Zaman Oynanacak?

Trendyol Süper Lig 3. hafta maçları milyonlarca taraftarın odak noktası oldu. Türkiye Futbol Federasyonu kararıyla 3 maç için erteleme kararı alındı. TFF maç iptal kararı ardından taraftarlar gözlerini Galatasaray Gaziantep maçına çevirdi. Galatasaray, Trabzonspor ve Başakşehir'in haftayı bay geçtiği günlerde erteleme nedeni merak edildi. Peki, Galatasaray Gaziantep maçı neden ertelendi? Galatasaray Gaziantep maçı ne zaman oynanacak? İşte yanıtı..

GALATASARAY GAZİANTEP MAÇI NEDEN ERTELENDİ?

Türkiye Futbol Federasyonu kararı nedeniyle Galatasaray, Trabzonspor ve Başakşehir 3. hafta maçları ileri bir tarihte oynanacak. Sarı kırmızılı Galatasaray, Karadeniz temsilcisi Trabzonspor ve Başakşehir gibi takımların Avrupa kupalarında play-off oynayacak olması nedeniyle maç tarihleri değişti. 3. hafta maçları ertelenen takımların müsabakaları 17,18,19, 24, 25, 26 Eylül tarihlerinde yapılacak. Beşikta daha önce açıklanan fikstüre göre 3. haftayı bay geçecek.

Kaynak: Şermin Temur