Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Galatasaray Icardi için Kocaelispor’dan yardım istedi!

Ankaragücü maçında yaptığı hareket sonrası 1 maç ceza alan Galatasaray’ın santrforu Mauro Icardi için Tahkim Kurulu’nun tekrar toplanacağı ifade edildi. Konu ile ilgili olarak Kocaelispor’dan örnek savunma metni istendiği öğrenildi.

Ankaragücü maçında yaptığı hareket

HAMLE GECİKMEDİ
Geçtiğimiz hafta oynanan Ankaragücü maçında taraftara yaptığı hareket sonrası PFDK’ya sevk edilen Icardi 1 maç ceza aldı. Golcü oyuncunun ceza almasından hemen sonra Galatasaray hamle yaparken Tahkim Kurulu’nun ise tekrardan toplanacağı belirtildi. Yaşanan bu gelişme üzerine Galatasaray’dan Kocaelispor’a “Tahkim Savunması” hakkında destek istediği öğrenildi.

OĞUZ CEYLAN OLAYI

Bilindiği üzere Kocaelispor’un sağ beki Oğuz Ceylan, sezonun ilk yarısında Sakaryaspor ile oynanan maçta yaptığı el hareketi nedeni ile temsilci raporunda olmamasına rağmen sosyal medya baskısı nedeni ile PFKD’ya sevk edilmişti. Sakarya tarafı Oğuz’un maç cezası alması gerektiğini savundu. Disiplin Kurulu ise Oğuz’a Kocaelispor’un yaptığı sıkı savunmanın ardından para cezası vermişti. Galatasaray’ın bu kararı emsal olarak göstereceği gelen haberler arasında.