Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Galatasaray Kayserispor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Trendyol Süper Lig’in heyecanı

Trendyol Süper Lig’in heyecanı devam ediyor. Galatasaray, 20. haftada sahasında Kayserispor’u ağırlayacak. Ligde geçtiğimiz hafta Sivasspor deplasmanında 2 puan bırakan Galatasaray, lider Fenerbahçe’nin 2 puan gerisinde ikinci sırada bulunuyor. İstanbul ekibi, Mondihome Kayserispor’u konuk ederek puan kaybını telafi etmeyi hedefliyor.

Galatasaray, Süper Lig’de çıktığı 19 maçta 15 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 yenilgi alarak toplamda 48 puan elde etti. Bu hafta sahasında oynayacakları mücadelede galibiyet arayan sarı-kırmızılı takım, rakibi karşısında üstün performansını sürdürmeyi amaçlıyor.

Ancak Galatasaray’da maç öncesi 6 oyuncunun çeşitli nedenlerle forma giyemeyeceği açıklandı. Sakatlıkları bulunan Mauro Icardi, Davinson Sanchez ve Sergio Oliveira ile sarı kart cezalısı Kerem Aktürkoğlu ve milli takımlarda görev alacak Hakim Ziyech ile Cedric Bakambu mücadelede yer alamayacak. Sağ bek Sacha Boey’un durumu ise bugünkü antrenmandan sonra netleşecek.

Galatasaray, Süper Lig’deki son 7 maçında mağlubiyet yaşamayarak çıkışını sürdürüyor. Ayrıca, sahasında çıktığı son 26 lig maçında mağlup olmayan Galatasaray, bu sezon evinde oynadığı 9 maçı da kazanarak puan kaybı yaşamayan tek takım konumunda.

Galatasaray ile Kayserispor arasındaki mücadele 56. kez gerçekleşecek. İki takım arasında geçmişteki 55 müsabakada Galatasaray’ın 33 galibiyeti bulunuyor. Kayserispor ise 5 kez kazanırken, 17 maç berabere sonuçlandı. Sezonun ilk yarısında Kayseri’de oynanan maç 0-0 berabere tamamlanmıştı.

Galatasaray-Kayserispor maçı, yarın saat 20:00’de başlayacak. Mücadele beIN SPORTS kanalından canlı olarak yayınlanacak. Futbolseverler, bu karşılaşmayı heyecanla bekliyor.