Galatasaray Kayserispor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Galatasaray'ın muhtemel 11'i belli oldu

Galatasaray Kayserispor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Galatasaray'ın muhtemel 11'i belli oldu

Türk futbolseverleri heyecanlandıran bir maç daha kapıda! Trendyol Süper Lig'in 20. haftasında Galatasaray, sahasında Mondihome Kayserispor'u ağırlayacak. İki takım arasında sezonun ilk yarısında Kayseri'de yapılan mücadele 0-0 beraberlikle sonuçlanmıştı. Şimdi gözler, bu kez Galatasaray'ın ev sahibi olduğu RAMS Park'taki kritik karşılaşmada.

Galatasaray-Kayserispor maçı, 15 Ocak Pazartesi günü akşam saat 20.00'da start alacak. Mücadeleyi hakem Atilla Karaoğlan yönetecek. Futbolseverler, bu önemli karşılaşmayı canlı izlemek için beIN Sports 1 kanalını tercih edebilecekler.

Sarı-kırmızılı takımın muhtemel 11'i ise şu şekilde sıralanıyor: Muslera; Kaan, Nelsson, Abdülkerim, Barış; Torreira, Kerem Demirbay; Tete, Mertens, Zaha; Halil.

Ancak, Galatasaray'da 5 oyuncunun maçta yer alamayacağı belirtiliyor. Sakatlıkları bulunan Mauro Icardi ve Sergio Oliveira, sarı kart cezalısı Kerem Aktürkoğlu ile Afrika Kupası'nda mücadele edecek ülkelerinin milli takımlarına davet edilen Hakim Ziyech ve Cedric Bakambu maçta görev alamayacak.

Sarı-kırmızılılar, Süper Lig'de sahasında çıktığı son 26 maçta mağlup olmama serisini sürdürüyor. Ligdeki son yenilgisini geçen sezon iç sahada oynanan Giresunspor maçında alan Galatasaray, bu süreçte Seyrantepe'de çıktığı lig karşılaşmalarında 24 galibiyet ve 2 beraberlik elde etti. Galatasaray taraftarı, evindeki bu güçlü performansıyla takımını desteklemeye devam ediyor. Maç öncesinde Abdülkerim Bardakcı'nın sarı kart ceza sınırında bulunduğu da dikkat çeken detaylar arasında. Futbolseverler, bu heyecan dolu mücadeleyi izlemek için ekran başında yerini alacak.

Kaynak: HABER MERKEZİ