Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Galatasaray PAOK Maçı Şifresiz Mi? Galatasaray PAOK Maçı Nereden İzlenir? TRT 1 Canlı Yayın Frekans ve Uydu Ayarları

Galatasaray taraftarlarının dört gözle beklediği maç günü geldi çattı. 25 Eylül Çarşamba günü sahaya çıkacak olan sarı kırmızılıların PAOK karşılaşması için yayın bilgileri merak edildi. Galatasaray PAOK maçı şifresiz mi merak eden izleyiciler için yanıt geldi. İşte TRT 1 canlı yayın uydu ve frekans yayını…

Galatasaray taraftarlarının dört gözle

Milyonlarca taraftarın odak noktası olan Galatasaray PAOK maçı canlı yayın bilgileri merak konusu oldu. Galatasaray PAOK maçını izlemek isteyenler arama motorlarında Galatasaray PAOK maçı nereden izlenir sorusuna yanıt aramaya başladı. 25 Eylül Çarşamba akşamı oynanacak Galatasaray POAK maçı canlı yayın bilgileri mercek altına alındı. Peki, Galatasaray PAOK maçı şifresiz mi? Sizler için TRT 1 canlı yayın frekans ve uydu bilgilerini derledik. İşte Galatasaray PAOK maçı yayın bilgileri..

GALATASARAY PAOK MAÇI ŞİFRESİZ Mİ?

Galatasaray PAOK maçı 25 Eylül Çarşamba günü saat 22.00 olduğunda yayına girecek olan Galatasaray – PAOK Avrupa Ligi maçı TRT 1 kanalından şifresiz canlı yayınlanacak. Ali Sami Yen Spor Kompleksi’nde oynanacak olan Galatasaray – PAOK Avrupa Ligi maçı TRT1 ekranlarından şifresiz ve naklen izleyebilirsiniz. Dilerseniz TRT 1 canlı yayınını internet üzerinden TRT ücretsiz dijital platformu TABİİ üzerinden de izleyebilirsiniz.

TRT FREKANS AYARLAMA NASIL YAPILIR?

Uydu Adı Frekans POL Sembol FEC

TÜRKSAT 4A (42°E) – 11.958 11.958 V 27500 5/6

TÜRKSAT 3A (42°E) – 11.096 11.096 H 30000 5/6