Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Galatasaray ve Esenler Erokspor hazırlık maçı canlı izle, Galatasaray ve Esenler Erokspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Galatasaray ve Esenler Erokspor karşı karşıya gelecek. Futbolseverler, bu mücadelenin yayın saati, kanalı ve olası kadrolarını merakla araştırıyor. Peki, Galatasaray ve Esenler Erokspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı olarak yayınlanacak?

Galatasaray ve Esenler Erokspor

Galatasaray – Esenler Erokspor maçının canlı yayınlanacağı kanal futbolseverler tarafından mercek altına alındı. Napoli’den Osimhen’i kadrosuna katan Galatasaray’da gözler lig maçı öncesinde hazırlık mücadelesine çevrildi. Galatasaray – Esenler Erokspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, Galatasaray – Esenler maçının detayları…

GALATASARAY  VE ESENLER EROKSPOR MAÇI NE ZAMAN? HANGİ KANALDA?

Trendyol Süper Lig’de 5. hafta oynayacağı Çaykur Rizespor maçı hazırlıklarını sürdüren Galatasaray, 8 Eylül Pazar günü saat 18.30’da Esenler Erokspor ile karşı karşıya gelecek. Galatasaray – Esenler Erokspor mücadelesi Florya Metin Oktay Tesisleri’nde oynanacak.

Galatasaray’ın Trendyol 1. Lig takımlarından Esenler Erokspor’u konuk edeceği mücadelenin canlı yayınlanıp yayınlanmayacağına ilişkin resmi bir açıklama bulunuyor. Galatasaray’ın Youtube hesabından canlı olarak yayınlanması bekleniyor.

SARI-KIRMIZILILARI 11 GÜN’DE 4 MAÇ BEKLİYOR

Milli ara dönüşü Galatasaray ilk maçına 14 Eylül cumartesi günü Rizespor karşısında çıkacak. Sarı-kırmızılılar sonrasında ligde 17 Eylül salı günü Gaziantep FK ile erteleme mücadelesinde karşı karşıya gelecek. 21 Eylül Cumartesi günü ezeli rakibi Fenerbahçe’ye konuk olacak Galatasaray, ilk Avrupa kupası maçını ise 25 Eylül’de PAOK karşısında oynayacak.

14 Eylül Galatasaray – Çaykur Rizespor – 17 Eylül Galatasaray – Gaziantep FK – 21 Eylül Fenerbahçe – Galatasaray – 25 Eylül Galatasaray – PAOK