GALATASARAY – YOUNG BOYS MAÇI CANLI İZLE, maç ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

UEFA Şampiyonlar Ligi yolundaki temsilcimiz Galatasaray bu gece çok kritik bir mücadeleye çıkacak. Galatasaray, play-off turunda İsviçre'nin Young Boys takımıyla mücadele edecek. Maçı Norveçli hakem Espen Eskas yönetecek. Maçın yayın saati, kanalı ve muhtemel 11'leri futbolseverler tarafından merak ediliyor. Peki, Galatasaray - Young Boys maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı olarak yayınlanacak?

GALATASARAY – YOUNG BOYS MAÇI CANLI İZLE, maç ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

UEFA Şampiyonlar Ligi Play-Off turu mücadelesinde rövanş maçında bu akşam Galatasaray Young Boys’u ağırlayacak. Karşılaşmayı Norveç Futbol Federasyonu'ndan Espen Eskas yönetecek. Eskas'ın yardımcı hakemlik görevlerini ise Jan Erik Engan ve Isaak Elias Bashevkin üstlenecek. Maçla ilgili tüm detaylar ve yayın bilgileri futbolseverler tarafından büyük bir ilgiyle takip ediliyor. Peki, Galatasaray - Young Boys karşılaşması ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı olarak yayınlanacak?.

GALATASARAY – YOUNG BOYS MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA?

İstanbul'da oynanacak Galatasaray - Young Boys maçı 27 Ağustos Salı günü saat 22.00'de oynanacak. Karşılaşma TRT 1 ekranlarından naklen yayınlanacak.

GALATASARAY - YOUNG BOYS MAÇI MUHTEMEL 11'LER

Galatasaray: Muslera, Jelert, Kaan Ayhan, Nelsson, Köhn, Torreira, Sara, Barış Alper Yılmaz, Kerem Aktürkoğlu, Batshuayi, Icardi

Young Boys: Keller, Blum, Camara, Zoukrou, Hadjam, Niasse, Lauper, Monteiro, Ugrinic, Colley, Ganvoula

.

Kaynak: HABER MERKEZİ