Garip kutlama! Karısı direksiyon sınavını geçince eşinden ilginç kutlama

Gaziantep'te, direksiyon sınavını başarıyla geçen eşini sürpriz bir şekilde karşılayan Cuma Kılınç, unutulmaz bir anı yaşattı.

Garip kutlama! Karısı direksiyon sınavını geçince eşinden ilginç kutlama

Nizip ilçesinde yaşayan Kılınç, eşinin direksiyon sınavını üçüncü denemesinde geçmesini kutlamak için davul zurna ekibiyle bir kutlama düzenledi. Eşi sınavdan çıktıktan sonra, davul ve zurna eşliğinde karşılanarak büyük bir sürprizle karşılaştı. Kılınç, eşinin bu başarı için çok çalıştığını ve onun azmini takdir ettiğini belirtti.

‘ONA SÜRPRİZ YAPMAK İSTEDİM’

Kılınç, "Eşim direksiyon sınavını tek seferde geçse de bu kutlamayı yapacaktım. Sınavı üçüncü girişinde kazandı ve ona sürpriz yapmak istedim. Trafik polislerinin eşimi durdurup ‘ehliyetin var mı’ diye soracağını düşünmüyorum. Tüm Türkiye eşimi tanıdı artık. Davul zurnayı görünce eşi çok şaşırdı ve sürprizi çok beğendi," dedi. Bir sonraki sürprizi hakkında da bilgi veren Kılınç, "Eşim davul zurna kutlamasını beklemiyordu. Direksiyon hocasına da sınavı kazanınca beni bilgilendirmesini söyledim. Eşim sınavı başarıyla geçti ve davul zurna ekibiyle karşılandığında herkes şaşırdı. Bir sonraki sürprizim ona bir araba almak olacak," şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA