Gaziantep Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Muhtemel 11'ler!

Trendyol Süper Lig'in 20. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Gaziantep FK ile karşı karşıya gelecek. Zorlu mücadele, Kalyon Stadı'nda oynanacak ve saat 19:00'da başlayacak.

Mücadeleyi deneyimli hakem Tugay Kaan Numanoğlu yönetecek. Karşılaşma, beIN Sports 1 ekranlarından canlı olarak yayımlanacak.

Fenerbahçe, ligdeki son 2 maçını İstanbulspor'u 5-1 ve Konyaspor'u 7-1 yenerek galibiyetle tamamlamıştı. Şu an lider durumda bulunan sarı-lacivertliler, Gaziantep FK karşılaşmasıyla zirvedeki yerini korumayı hedefliyor. Teknik direktör İsmail Kartal'ın ekibi, 50 puanla takipçisi Galatasaray'ın 2 puan önünde lider durumda bulunuyor.

Fenerbahçe'de sakatlığı bulunan Miguel Crespo'nun yanı sıra Rodrigo Becao, Miha Zajc, Alexander Djiku ve Bright Osayi-Samuel, Gaziantep FK maçında forma giyemeyecek isimler arasında bulunuyor. Ancak yeni transfer Leonardo Bonucci ve uzun süredir sakatlığı devam eden Lincoln Henrique maç kadrosunda yer alacak.

Gaziantep FK ise ligde 19 maçta 6 galibiyet, 3 beraberlik ve 10 mağlubiyet yaşayarak topladığı 21 puanla alt sıralardan uzaklaşmanın planını yapıyor. Son 4 maçta kaybetmeyen ekip, Fenerbahçe karşılaşmasından puan veya puanlarla ayrılmak istiyor.

Bu sezon ligdeki ilk karşılaşmayı Fenerbahçe'nin 2-1 kazandığı göz önüne alındığında, her iki takımın da birbirine üstünlük sağlama arayışıyla geçen mücadele büyük bir heyecanı beraberinde getirecek.

Kaynak: HABER MERKEZİ