Gaziantep TOKİ kura sonuçları nasıl, nereden öğrenilir? AFAD kura sonucu ve isim listesi sorgulama

Gaziantep TOKİ kura sonuçları nasıl, nereden öğrenilir? AFAD kura sonucu ve isim listesi sorgulama

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından 6 Şubat depremlerinin ardından hayata geçirilen deprem konutları, Hatay'dan sonra Gaziantep'te de hak sahiplerine teslim edilecek. İnşa edilen konutlar için kura çekimleri ve anahtar teslim törenleri devam ediyor.

İlk etapta Hatay'da düzenlenen kura çekim ve anahtar teslim töreni, afetzedelerin yeni konutlarına kavuşmalarını sağladı. Gaziantep'te inşa edilen 10 bin 90 konut için kura çekimleri gerçekleştirilecek. İslahiye ilçesinde düzenlenecek törenle konutlar hak sahiplerine teslim edilecek.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 4 Şubat Pazar günü (bugün) Gaziantep'e giderek, inşa edilen deprem konutlarının teslim törenine katılacak. Tören, İslahiye ilçesinde gerçekleştirilecek ve 10 bin 90 konut, hak sahiplerine teslim edilecek.

Gaziantep'teki deprem konutları için kura çekilişi, saat 16:00'da canlı olarak gerçekleştirilecek. Kura sonuçları, https://www.turkiye.gov.tr/afet-ve-acil-durum-yonetimi-baskanligi adresinden sorgulanabilecek.

Kaynak: HABER MERKEZİ