Gaziantep’den İzmir’e kaçan çiftin sonu kötü bitti

Gaziantep'ten İzmir'e kaçan bir çift, ellerinde simitlerle eve dönerken 'kan davası' nedeniyle cinayete kurban gitti.

Gaziantep’den İzmir’e kaçan çiftin sonu kötü bitti

İzmir'in Menemen ilçesinde, Ali (53) ve Döne Gürbüz (61) çifti, aldıkları simitlerle evlerine dönerken silahlı saldırıya uğrayarak hayatını kaybetti. Olay, sabah saatlerinde İncirli Pınar Mahallesi'nde gerçekleşti. Ali ve Döne Gürbüz çifti, yaklaşık bir yıl önce kızları M.G.'yi Okan Demir ile evlendirmişti. Ancak zaman içinde M.D. ve Okan Demir arasında çıkan tartışmalar sonucunda M.D. baba evine dönmüş ve erkek kardeşi Alican Gürbüz tarafından Okan Demir öldürülmüştü. Alican Gürbüz, mahkemede tutuklanmıştı.

TABANCAYLA DEFALARCA ATEŞ ETTİLER

Yaşanan cinayetin ardından M.D. ile anne ve babası İzmir'in Menemen ilçesine taşındı. Ancak eski damatlarının yakınları, ailenin peşine düştü. Bugün sabah saatlerinde kimlikleri henüz belirlenemeyen ve iki kişi oldukları değerlendirilen saldırganlar, simit alarak evlerine dönen Ali ve Döne Gürbüz çiftine tabancayla defalarca ateş etti. Çift olay yerinde yaşamını yitirirken, saldırganlar hızla kaçtı.

Gaziantep’den İzmir’e kaçan çiftin sonu kötü bitti - Resim : 1

SALDIRGANLAR İÇİN YAKALAMA ÇALIŞMASI SÜRÜYOR

Menemen İlçe Emniyet Müdürü Gürcan Alev, olay yerinde incelemelerde bulundu ve kaçan saldırganları yakalamak için çalışmalar başlatıldı. Çiftin cenazesi, savcının ve olay yeri inceleme ekiplerinin incelemelerinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Kaynak: İHA