Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Gaziler Günü’nde Ata’ya çelenk sundular

İl protokolü 19 Eylül Gaziler Günü’nde Atatürk’e çelenk sundu. Muharip Gaziler Derneği Başkanı Sağlık ise çocuklarımızı bayrak sevgisiyle büyütmenin önemine dikkat çekti

Bu haberin fotoğrafı yok

19 Eylül Gaziler Günü, kentte Atatürk Anıtına çelenk sunumu ile kutlanmaya başladı. Kültür Tepesi’ndeki çelenk sunumuna; Vali Seddar Yavuz, Garnizon Komutanı tümamiral Erhan Aydın, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, CHP Milletvekilleri Muhip Kanko, Harun Özgür Yıldızlı, Muharip Gaziler Derneği Kocaeli Şube Başkanı Nurettin Recep Sağlık, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü İlhan Aydın, İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Akmanşen, İl Müftüsü Sinan Cihan, İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Murat Bozkurt, CHP İl Başkanı Bülent Sarı, MHP İl Başkanı Murat Nuri Demirbaş, CHP İzmit İlçe Başkanı Gökhan Ercan, kurum müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

‘ÇOCUKLARIMIZI BAYRAK SEVGİSİYLE BÜYÜTELİM’

Muharip Gaziler Derneği Kocaeli Şube Başkanı Nurettin Recep Sağlık, burada yaptığı konuşmada “19 Eylül Gaziler Günü aynı zamanda Mustafa Kemal Atatürk’e gazilik unvanının verildiği tarih. Dedelerimiz zamanında İstiklal Savaşı, Kore Savaşı, Kurtuluş Savaşında ter döküp vatanı ve milleti kurtardılar. Bizler de en son nesil olarak Kıbrıs Barış Harekatı ve 15 Temmuz darbe girişiminde yer alan gazileriz. Cenabı Hak bir daha böyle durumlardan ülkemizi, vatanımızı korusun. Daha güzel günlere ulaşmak için hep birlikte vatan, bayrak sevgisiyle çocuklarımızı yetiştirip güzel günler geçirmek hepimize nasip olsun” diye konuştu.