Gebze'de patlama olmuştu: Ölenlerin kimliği belli oldu

Gebze'deki bir fabrikada sanayi tüpü patladı. Yaşanan olayda iki kişi hayatını kaybederken, altı kişi de yaralandı. Hayatını kaybeden kişilerin kimlikleri de belli oldu. Yaşanan patlamada fabrikanın yönetim kurulu başkanı vefat etti.

Gebze'de patlama olmuştu: Ölenlerin kimliği belli oldu

Gebze'nin Pelitli Mahallesi Beynova Sokak'ta yer alan beton üretimi yapan Kar Group fabrikasının imalathane bölümünde sanayi tüpü patladı ve yaşanan olayda iki kişi hayatını kaybederken, altı kişi de yaralandı. Kocaeli Valiliği ise olaya ilişkin açıklama yaparken patlamada vefat eden iki kişinin kimlikleri belli oldu. Patlamada yaşamını yitirenlerden birisinin fabrikanın yönetim kurulu başkanı olduğu öğrenildi.

Gebze'de patlama olmuştu: Ölenlerin kimliği belli oldu - Resim : 1 KİMLİKLERİ BELLİ OLDU

Gebze'deki patlama sonrasında 112 Acil Çağrı Merkezine yapılan ihbarın ardından ekipler olay yerine ulaştı ve çalışmalara başlarken yaralılar da çevredeki hastanelere kaldırıldı. Olaya dair soruşturma başlatılırken yaşamını yitiren iki ismin kimlikleri de belli oldu. Gebze'de yaşanan patlamada hayatını kaybeden kişilerin Osman Üçüncü ve Ahmet Bali olduğu öğrenildi.

Gebze'de patlama olmuştu: Ölenlerin kimliği belli oldu - Resim : 2 YÖNETİM KURULU BAŞKANI

Gebze'de meydana gelen patlamada hayatını kaybeden kişilerden Osman Üçüncü'nün Kar Beton Yönetim Kurulu Başkanı olduğu öğrenilirken, Ahmet Bali'nin ise işçi olduğu kaydedildi. Bali'nin ve Üçüncü'nün cenazeleri morga kaldırılırken, olayla ilgili soruşturma ise devam ediyor.

Gebze'de patlama olmuştu: Ölenlerin kimliği belli oldu - Resim : 3 (Osman Üçüncü)

Kaynak: HABER MERKEZİ