Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Geçen sene yapılması bekleniyordu: Leyla Hanım filminin galası kesinleşti!

İzmit Belediyesi tarafından geçen sene yapılması planlanan “Leyla Hanım” filminin galası Kahramanmaraş’ta olan deprem sebebiyle ertelenmişti. Bir sene ertelenen galanın yapılacağı tarihi belli oldu.

İzmit Belediyesi tarafından geçen

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, uzun bir süredir üzerinde çalışılan ve geçen yıl Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle ertelenen Leyla Hanım filmi galasının hazırlıklarını denetledi. Başkan Hürriyet, Süleyman Demirel Kültür Merkezi’ne giderek ekipten bilgi aldı.

HALKA AÇIK YAPILACAK GALA 11 ŞUBAT’TA 

Başkan Hürriyet, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Uzun bir emek ve çaba harcadığımız Leyla Hanım filmimizin galası için gün sayıyoruz. İlk kadın belediye başkanımız Leyla Atakan’ın hayatını konu alan bu özel filmi İzmitlilerle buluşturacak olmanın heyecanını yaşıyoruz. Tüm halkımızı 11 Şubat Pazar akşamı saat 18.00’de Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek olan gala programına davet ediyoruz” şeklinde konuştu.

ÖZEL KONUKLAR DAHİL OLACAK

Başkan Hürriyet, galada çok özel isimlerin ve sürpriz konukların yer alacağını vurgulayarak, “Kadının siyasetteki mücadelesini anlatan bu muazzam filmi KYÖD (Kocaeli Yüksek Öğrenim Derneği) Başkanı Uğur Saral ile birlikte izleyeceğiz. Galamızı KYÖD ile birlikte düzenlemekten mutluluk duyuyoruz. Bu güzel sürprizi halkımızla birlikte yaşamak için sabırsızlanıyoruz. Galamızın şimdiden hayırlı ve uğurlu olmasını diliyor, güzel anılarla dolu geçmesini umuyoruz” ifadelerini kullandı.