Gelin Evi Aleyna Kimdir? Gelin Evi Aleyna Arlak Kaç Yaşında, Nereli? Gelin Evi Aleyna Arlak Instagram

Ezgi Sertel ile Gelin Evi programında haftanın yeni gelinleri belli oldu. 9-13 Eylül haftasında büyük ödül için yerini alan Gelin Evi Aleyna Arlak hayatı merak konusu oldu. Peki, Gelin Evi Aleyna Arlak kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte yanıtı..

Gelin Evi Aleyna Kimdir? Gelin Evi Aleyna Arlak Kaç Yaşında, Nereli? Gelin Evi Aleyna Arlak Instagram

Show TV'de yayınlanan Gelin Evi programında yeni gün başladı. Ev hanımlarının gözde programları arasında yer alan Gelin Evi yeni bölüm izleyenler yeni gelinlerin hayatlarına odaklandı. Ünlü sunucu Ezgi Sertel'in sunumuyla ekran macerasına devam eden Gelin Evi yeni bölüm mobilyalarından düğününe, sunumlarından hamaratlığına kadar tüm maddelerden puan alacak Aleyna gelinin evi izleyiciye açıldı. Peki, Gelin Evi Aleyna Arlak kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte Gelin Evi Aleyna Arlak Instagram hesabı..

Gelin Evi Aleyna Kimdir? Gelin Evi Aleyna Arlak Kaç Yaşında, Nereli? Gelin Evi Aleyna Arlak Instagram - Resim : 1

GELİN EVİ ALEYNA ARLAK KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

Haftanın dördüncü gün yarışmacısı olan Gelin Evi Aleyna Arlak 23 yaşında. 3 aylık çiçeği burnunda gelin olan Gelin Evi Aleyna iddiasını konuşturdu. Henüz çok genç ve evliliği çok yeni olan Gelin Evi Aleyna aslen Giresunlu. Ev hanımı olan Aleyna şu an çalışmıyor. Büyük ödül için oldukça iddialı olan Gelin Evi Aleyna Arlak 4 rakibi ile girdiği mücadeleden galip çıkmayı hedefliyor.

Kaynak: Şermin Temur