Gelin Evi Birgül Kimdir? Gelin Evi Birgül Demiral Kaç Yaşında, Nereli? Gelin Evi Birgül Demiral Instagram

Show TV ekranında yayınlanan Gelin Evi programında haftanın ikinci günü geldi. 10 Eylül Salı günü evinin kapılarını 4 rakibi ve sunucu Ezgi Sertel için açan Gelin Evi Birgül Demiral hayatı merak edildi. Peki, Gelin Evi Birgül Demiral kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte yanıtı..

Gelin Evi Birgül Kimdir? Gelin Evi Birgül Demiral Kaç Yaşında, Nereli? Gelin Evi Birgül Demiral Instagram

Show TV gündüz kuşağının sevilen yapımlarından Gelin Evi yeni hafta başladı. 10 Eylül Salı günü yepyeni bölümüyle izleyenlerin karşısına çıkan Gelin Evi programında günün gelini Birgül Demiral oldu. Milyonlarca izleyicinin beğenerek takip ettiği Gelin Evi programında haftanın yeni ismi Birgül Demiral hayatı araştırılmaya başladı. Büyük ödül 100 bin TL kazanmak için yarış başladı. Peki, Gelin Evi Birgül Demiral kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte Gelin Evi Birgül Demiral Instagram hesabı..

Gelin Evi Birgül Kimdir? Gelin Evi Birgül Demiral Kaç Yaşında, Nereli? Gelin Evi Birgül Demiral Instagram - Resim : 1

GELİN EVİ BİRGÜL DEMİRAL KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

9-13 Eylül haftasında büyük ödül için yarışan Gelin Evi Birgül Demiral 26 yaşında. 3 aylık evli olan çiçeği burnunda gelin Birgül Sivaslı. Muhasebe okuyan Gelin Evi Birgül evine ve hamaratlığına çok güveniyor. 4 rakibi ile girdiği mücadeleden başarıyla çıkmak istediğini söyleyen Birgül Demiral oldukça iddialı.

Kaynak: Şermin Temur