Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Gelin Evi Dış Ses Kim? Show TV Gelin Evi Dış Sesi Doğancan Özadlı Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli?

Gelinlerin severek takip ettiği Gelin Evi programında tüm gözler dış sese çevrildi. 30 Eylül Pazartesi günü yeni bölümüyle ekran macerasına devam eden programda dış sesin kim olduğu merak edildi. Peki, Gelin Evi dış ses kim? İşte yanıtı..

Gelinlerin severek takip ettiği

Yeni sezonda sunucu koltuğuna Ezgi Sertel’in oturduğu Gelin Evi yarışmasında dış ses araştırmaları hızlandı. 30 Eylül Pazartesi günü sevilen programın yeni bölümleri için ekran başına geçen izleyiciler dış sesin kim olduğunu sorguladı. Programın takipçilerinin merak ettiği dış ses hayatı sizler için derlendi. Peki, Gelin Evi yarışmasının dış sesi kimdir? Doğancan Özadlı kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte merak edilenler..

GELİN EVİ DIŞ SES KİM?

Gelin Evi yarışmasının dış sesi Doğancan Özadlı olduğu biliniyor. Now TV’de yayınlanan Kadir Ezildi ile En Hamarat Benim programının sunucusu Kadir Ezildi ile oldukça yakın arkadaş olan Doğancan Özadlı kendisini, “İnsan sevdiği işi yaparsa çalışmış gibi olmazmış derler, aynen öyle” diyerek ifade etti. Radyo programcısı olan Doğancan Özadlı Süper FM’de her sabah 07.00-10.00 saatleri arası yayın yapıyor. 18 senedir meslek hayatına devam ettiğini söyleyen Gelin Evi dış ses Doğancan Özadlı hayatını sesiyle kazanıyor.