Gelin Evi Gülçin kimdir? Show TV Gelin Evi Gülçin Zümbül kaç yaşında, ne iş yapıyor?

Ezgi Sertel ile Gelin Evi programında yeni haftanın gelinleri masadaki yerlerini aldı. 16-20 Eylül haftasında yarışan Gelin Evi Gülçin Zümbül hayatı merak edildi. Peki, Gelin Evi Gülçin Zümbül kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte yanıtı..

Gelin Evi Gülçin kimdir? Show TV Gelin Evi Gülçin Zümbül kaç yaşında, ne iş yapıyor?

Show TV gündüz kuşağının sevilen yapımlarından Gelin Evi yeni haftaya adım attı. Ezgi Sertel'in sevilen sunumuyla ekran macerasına devam eden programda 100 bin TL için yarılan gelinler hünerlerini sergiledi. Gün boyunca mobilyalarından düğünlerine, misafirlerine sunumlarından hamaratlıklarına kadar tüm maddelerden puan alan gelinlerden biri de Gülçin oldu. Peki, Gelin Evi Gülçin Zümbül kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte Gelin Evi Gülçin Zümbül Instagram hesabı..

Gelin Evi Gülçin kimdir? Show TV Gelin Evi Gülçin Zümbül kaç yaşında, ne iş yapıyor? - Resim : 1

GELİN EVİ GÜLÇİN ZÜMBÜL KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

Haftanın ikinci günü yarışacak olan Gelin Evi Gülçin Zümbül 28 yaşında. 3,5 yıllık evli olan Gelin Evi Gülçin Bursalı. Ev hanımı olan Gülçin bu haftanın en iddialı isimleri arasında yerini aldı. Ezgi Sertel ve 4 rakibinden en yüksek puanları toplamak isteyen Gelin Evi yeni hafta gelini Gülçin Zümbül puanları belli olduğunda sizlerle paylaşacağız.

GELİN EVİ GÜLÇİN ZÜMBÜL INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN

Kaynak: Şermin Temur