Gelin Evi İlkim Kimdir? Show TV Gelin Evi İlkim Mercanlı Kaç Yaşında, Nereli? Gelin Evi İlkim Mercanlı Instagram Hesabı

Show TV'de yayınlanan Gelin Evi yeni sezon yarışmacıları hünerlerini sergilemeye başladı. 14 Ağustos Çarşamba günü haftanın üçüncü günü günün gelini İlkim Mercanlı oldu. Gelin Evi Best Of haftasında yarışan İlkim kimdir merak edildi. Peki, Gelin Evi İlkim Mercanlı kaç yaşında, nereli? İşte yanıtı..

Gelin Evi İlkim Kimdir? Show TV Gelin Evi İlkim Mercanlı Kaç Yaşında, Nereli? Gelin Evi İlkim Mercanlı Instagram Hesabı

Ev hanımlarının severek takip ettiği programlardan Gelin Evi yeni sezon başladı. Hafta içi her gün saatler 12.15 olduğunda izleyici karşısına çıkan Ezgi Sertel ile Gelin Evi programında haftanın en dikkat çeken gelini İlkim Mercanlı oldu. Gelin Evi Best Of haftasında yarışan İlkim gelin bulaşık makinesinde meyveleri yıkadığını söyleyince olanlar oldu. Peki, Gelin Evi İlkim Mercanlı kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte merak edilenler..

Gelin Evi İlkim Kimdir? Show TV Gelin Evi İlkim Mercanlı Kaç Yaşında, Nereli? Gelin Evi İlkim Mercanlı Instagram Hesabı - Resim : 1

GELİN EVİ İLKİM MERCANLI KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

14 Ağustos Çarşamba günü yarışan Ezgi Sertel ile Gelin Evi yarışmacısı İlkim Mercanlı oldu. Gelin Evi 1320. bölümde büyük ödül için rakiplerini ağırlayan İlkim Mercanlı acil sağlık personeli olarak çalışıyor. Hemşirelik yapan İlkim bir yandan da eğitimine devam ediyor. Yeni sezona bomba bir giriş yapan Ezgi Sertel ile gelinleri İstanbul boğazında teknede karşılandı. Daha önce sitesindeki havuza atlayan İlkim gelin bu kez denizi görünce dayanamayıp boğazın serin sularına atladı.

İLKİM MERCANLI INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN

Kaynak: Şermin Temur