Gelin Evi Zeynep Kibar Kimdir? Gelin Evi Zeynep Kibar Kaç Yaşında, Nereli? Gelin Evi Zeynep Kibar Instagram Hesabı

Gelin Evi yarışmasında bu haftanın yarışmacıları merak konusu oldu. 19-23 Ağustos haftasında büyük ödül için hünerlerini sergileyen Zeyneb Kibar hayatı merak konusu oldu. Peki, Gelin Evi Zeynep Kibar kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte yanıtı..

Gelin Evi Zeynep Kibar Kimdir? Gelin Evi Zeynep Kibar Kaç Yaşında, Nereli? Gelin Evi Zeynep Kibar Instagram Hesabı

Show TV ekranında yayınlanan Gelin Evi programında yeni hafta macerası başladı. 21 Ağustos Çarşamba günü yayınlanan Gelin Evi programında haftanın yeni ismi Zeyneb Kibar oldu. 19-23 Ağustos günleri izleyicilerin beğenisine sunulan yapımda izleyiciler Zeynep Kibar kimdir merak etti. Büyük ödül 100 bin TL kazanmak için yarış başladı. Peki, Gelin Evi Zeynep Kibar kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte Gelin Evi Zeynep Kibar Instagram hesabı..

Gelin Evi Zeynep Kibar Kimdir? Gelin Evi Zeynep Kibar Kaç Yaşında, Nereli? Gelin Evi Zeynep Kibar Instagram Hesabı - Resim : 1

GELİN EVİ ZEYNEB KİBAR KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

21 Ağustos Çarşamba günü yarışacak olan Ezgi Sertel ile Gelin Evi yarışmacısı Zeynep Kibar 20 yaşında. 1 yıllık evli olan Zeynep Kibar Rizeli. Halkla İlişkiler Uzmanı olan Gelin Evi Zeynep Kibar büyük ödülü kazanmak için hünerlerini sergilemeye başladı. Gelin Evi Zeyneb Kibar masasından sunumluklarına, misafirperverliğinden çeyizine kadar tüm detaylarıyla puanlandırılacak.

Kaynak: Şermin Temur