Gelin ve damat için gergin anlar! Kavganın ortasında kaldılar

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde, bir düğün sırasında gelin ve damadın, yol ortasında kavga eden yakınlarının arasında kalması olayı yaşandı. Genç çiftin düğün günlerinde yaşanan bu nahoş anlar, bir vatandaşın cep telefonuyla kaydedildi.

Gelin ve damat için gergin anlar! Kavganın ortasında kaldılar

Olay, Gebze Adliyesi'nin önünde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, düğün günü bazı kişiler arasında henüz belirlenemeyen bir sebepten ötürü tartışma çıktı. Tartışmanın büyüyerek yolun ortasındaki yeşillik alana taşınmasıyla, gelin ve damat da bu kavganın ortasında kaldı. Kameraya yansıyan görüntülerde, damadın kavgayı yatıştırmaya çalıştığı, gelinin ise bu gergin anlarda zor durumda kaldığı görüldü.

Gelin ve damat için gergin anlar! Kavganın ortasında kaldılar - Resim : 1 KOCAELİ'NİN GEBZE İLÇESİNDE GELİN VE DAMAT YOL ORTASINDA KAVGA EDEN YAKINLARININ ARASINDA KALDI. GENÇ ÇİFTİN EN MUTLU GÜNLERİNDE YAŞANAN BU ANLAR SANİYE SANİYE VATANDAŞ KAMERASINA YANSIDI. (ÇAĞRI GÖKDEMİR/KOCAELİ-İHA)
Kocaeli'nin Gebze ilçesinde gelin ve damat yol ortasında kavga eden yakınlarının arasında kaldı. Genç çiftin en mutlu günlerinde yaşanan bu anlar saniye saniye bir vatandaşın kamerasına yansıdı.

Kaynak: İHA