Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Gelinim Mutfakta 11 Eylül puan durumu, Gelinim Mutfakta kim elendi?

Ev hanımlarının gözde programı Gelinim Mutfakta 11 Eylül 2023 Pazartesi yayınına başladı. Nursel Ergin’in sunumuyla ekrana gelen yarışmada gelin ve kayınvalideler hünerlerini sergiledi. Peki, Gelinim Mutfakta 11 Eylül puan durumu ne oldu? İşte yanıtı..

Bu haberin fotoğrafı yok

Gelinim Mutfakta 11 Eylül puan durumu, Gelinim Mutfakta kim elendi?

Kanal D ekranlarında yayınlanmaya başladığı günden beri çok sayıda sunucu değiştiren gözde program Gelinim Mutfakta yeni haftaya başladı. Birbirinden dişli gelin ve kayınvalidelerin yer aldığı büyük yarışta altınlar havada uçuştu. Hem çeyrekleri hem de bilezikleri toplamak isteyen gelinlerin 11 Eylül Pazartesi puan durumu merak edildi. Peki, Gelinim Mutfakta kim elendi? İşte merak edilenler..

GELİNİM MUTFAKTA 8 EYLÜL NELER OLDU?

Geçtiğimiz hafta bilezikleri alan gelin Melike oldu. Her gün çeyrek altın, haftanın son yarışı cuma günleri bilezik alan gelinler maceraya hız verdi. Bu hafta koluna yine 10 bileziği takmanın hesaplarını yapan Melike gelinin hırsı herkesi etkiledi. 8 Eylül Cuma günü elenen olmadı. Gelinim Mutfata 11 Eylül Pazartesi gününe dair puan durumu ise ilerleyen saatlerde belli olacak.

NURSEL ERGİN KİMDİR?

Yetiştirme yurdunda büyüyen Nursel Ergin eski mankendir. 1966 doğumlu olan sunucu Ergin Türkiye’de “Nursel’in Mutfağı” adlı yemek programıyla tanındı. Programında geleneksel Türk yemeklerinin yanı sıra farklı mutfaklardan tariflere de yer verdi. Birçok modellik yarışmasında ödüller kazanan Nursel Ergin televizyon dünyasına adımını Acun Ilıcalı’nın Var Mısın Yok Musun adlı programıyla attı. Şimdilerde Gelinim Mutfakta isimli yemek yarışmasını sunan Nursel Ergin uzun zamandır birlikte olduğu Murak Akyer ile sessiz sedasız boşandı. 

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bozkırın tezenesi olarak yüzlerce unutulmaz
Sıradaki Haber Bozkırın tezenesi Neşet Ertaş 12. yıl dönümünde unutulmadı!