Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

GELİNİM MUTFAKTA 15 AĞUSTOS 2024 PUAN DURUMU AÇIKLANDI! Kanal D Gelinim Mutfakta Bugün Kim Aldı Çeyrek Altını?

Gelinim Mutfakta yarışında günün puanlaması merak edildi. 15 Ağustos Perşembe günü ekrana gelen Gelinim Mutfakta 1429. bölüm Patlıcanlı Köfte Sepeti yapan gelinler çeyrek altın için yarıştı. Peki, Gelinim Mutfakta bugün kim aldı çeyrek altını? İşte 15 Ağustos Gelinim Mutfakta puan durumu..

Gelinim Mutfakta yarışında günün

15 Ağustos Gelinim Mutfakta puan durumu araştırması yapan izleyiciler için son durum belli oldu. Hafta içi her gün saatler 13.00 olduğunda yayına giren Gelinim Mutfakta yarışında günün puanlaması merak edildi. Haftanın dördüncü çeyrek altını kimin olacak Aslı Hünel açıkladı. 4 gelin ile 4 kayınvalidenin altın yarışında en yüksek puanın sahibi çeyrek altını kaptı. Peki, Gelinim Mutfakta bugün kim aldı çeyrek altını? İşte Gelinim Mutfakta 15 Ağustos 2024 puan durumu..

GELİNİM MUTFAKTA BUGÜN KİM ALDI ÇEYREK ALTINI?

Aslı Hünel’in sunumuyla ekrana gelen Gelinim Mutfakta 7. sezon hız kesmedi. 15 Ağustos Perşembe günü en güzel Patlıcanlı Köfte Sepeti yapan AYŞENUR gelin oldu ve rakiplerine karşı 1 puan fazla alarak çeyreği kaptı. Tezgah başında iddiasını konuşturan gelinler hafta finalinde 10 altın bileziği kollarına takmak için yarıştı. Günün birincisi Ayşenur gelin ile kayınvalidesi hafta finaline avantajla girdi.

15 AĞUSTOS GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU

GELİNİM MUTFAKTA AYSUN- 17

GELİNİM MUTFAKTA AYŞENUR- 18

GELİNİM MUTFAKTA SEDA- 5

GELİNİM MUTFAKTA YASEMİN- 11