Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

GELİNİM MUTFAKTA 15 MART KİM ELENDİ TIKLA ÖĞREN: 15 Mart Gelinim Mutfakta Puan Durumu! Gelinim Mutfakta Bilezikleri Kim Aldı? Gelinim Mutfakta 15 Mart 2024 TOPLAM PUAN DURUMU

GELİNİM MUTFAKTA BUGÜN KİM ELENDİ / Her hafta bir gelinin çeyrek altın bir gelinin 10 altın bilezik kazandığı Gelinim Mutfakta yarışında hafta finali geldi. 15 Mart Cuma günü ekrana gelen Gelinim Mutfakta 1345. bölüm puanları geldi. 15 Mart Gelinim Mutfakta bugün kim elendi? İşte Gelinim Mutfakta 15 mart 2024 puan durumu..

GELİNİM MUTFAKTA BUGÜN KİM ELENDİ araştırması yapan izleyicilerin beklediği an geldi. Kanal D ekranı karşısında yerini alan milyonlarca seyircinin beklediği 15 Mart Gelinim Mutfakta puan durumu netleşti. Hafta finali günü Ramazan ayının olmazsa olmazı Kızartılmış Güllaç yapan gelinler puanlarını aldı. 15 Mart Gelinim Mutfakta bilezikleri kim aldı merak konusu oldu. Gelinim Mutfakta 4 günlük toplam puan durumu açıklandı. Peki, Gelinim Mutfakta bugün kim elendi? İşte 15 Mart Gelinim Mutfakta puan durumu..

15 MART GELİNİM MUTFAKTA BUGÜN KİM ELENDİ? BİLEZİKLERİ KİM ALDI?

Gelinim Mutfakta programı sevenler bir haftanın daha sonuna geldi. Birbirinden iddialı 4 gelin ile 4 kayınvalidenin altın yarışında nefesler tutuldu. Gelinim Mutfakta sunucusu Nursel Ergin bugün yayınlanan Gelinim Mutfakta 1335. bölümde gelinlerin ödevini Kızartılmış Güllaç olarak açıklandı. Hafta finali yayınında Aleyna gelin ile kayınvalidesi Cabbar Songül arasında yatak odası tartışması çıktı. 122 bin TL’lik akıllı yatak odası takımı isteyen Gelinim Mutfakta Aleyna’ya kayınvalidesi Songül’den, “Ben almıyorum. Kalk ütünü kendin yap. Oğlum aldığı zaman da kıyametleri koparırım” dedi.

GELİNİM MUTFAKTA 15 MART 2024 PUAN DURUMU

15 Mart Cuma günü iddialarını konuşturan 4 gelin arasında günün en yüksek puanını alan gelin Tuğba oldu ve çeyrek altını yakasına taktı. 15 Mart Cuma Gelinim Mutfakta final günü 10 altın bilezik kazanan gelin ise Yeşim oldu ve bilezikleri koluna geçirdi. Entrikanın ve gerilimin bir an olsun bitmediği Gelinim Mutfakta yarışında bu haftanın en düşük puanlarına sahip olan gelini Gözde ve kayınvalidesi Gürsel yarışmaya veda etti. İşte Gelinim Mutfakta toplam puan durumu..

GELİNİM MUTFAKTA TUĞBA – 17

GELİNİM MUTFAKTA ALEYNA- 14

GELİNİM MUTFAKTA GÖZDE- 13

GELİNİM MUTFAKTA YEŞİM- 12

GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU

GELİNİM MUTFAKTA YEŞİM-  84

GELİNİM MUTFAKTA TUĞBA – 72

GELİNİM MUTFAKTA ALEYNA- 65

GELİNİM MUTFAKTA GÖZDE- 53

DİĞER VİDEOLAR